pazara gitmişse bugün yine babasının paralarını ezmiştir bir güzel aldığı şeyleri deniyorur çikinella@Çiğdem- pek yok bugünlerde forumda bir işler çeviriyor kızda ne işi anlamadımumarım parlak kovalamıyordur
![]()
pazara gitmişse bugün yine babasının paralarını ezmiştir bir güzel aldığı şeyleri deniyorur çikinella@Çiğdem- pek yok bugünlerde forumda bir işler çeviriyor kızda ne işi anlamadımumarım parlak kovalamıyordur
![]()
gece pazarımı var giresundapazara gitmişse bugün yine babasının paralarını ezmiştir bir güzel aldığı şeyleri deniyorur çikinella![]()
bu fragmanı izlediyse kıskançlıktan fındık ağaçlarını yolmaya çıkmış da olabilir yinegece pazarımı var giresunda![]()
fahriye gülünce güller açıyorbu fragmanı izlediyse kıskançlıktan fındık ağaçlarını yolmaya çıkmış da olabilir yine
fahriye gülünce güller açıyorbu fragmanı izlediyse kıskançlıktan fındık ağaçlarını yolmaya çıkmış da olabilir yine
pazara gitmişse bugün yine babasının paralarını ezmiştir bir güzel aldığı şeyleri deniyorur çikinella![]()
hhahaha @destere yokluğumdan faydalanmak yerine beni özlüyor demek@Çiğdem- pek yok bugünlerde forumda bir işler çeviriyor kızda ne işi anlamadımumarım parlak kovalamıyordur
![]()
bu arada @mrt-06 gel de gerçek bizin gücünü gör çiğdem çikinellası meryoşuma 10 puan verdi işte gerçek biz kudretiyle böyle korkutur adamı
yalnızlık kötü bişey
ben oy göndermiştimbu arada @mrt-06 gel de gerçek bizin gücünü gör çiğdem çikinellası meryoşuma 10 puan verdi işte gerçek biz kudretiyle böyle korkutur adamı
Ekli dosyayı görüntüle 53823
@tolgab @MasacRE- sizi online gördüm bekliyorum 20:00 da açıklıcam sonuçları@EFE UYSAL @soo sizinle de mesajlaşmışız siz de gönderebilirsiniz
neyse ben hesaplamaya devam edeyim cumartesi-pazar diziler kaldı
@mrt-06 gülerken şu üçlüyü de banla bi zahmet sürekli forumdalar 1 haftada oy gönderemediler üçüz totoşlar.ss @MEnes @MayısKralı ve @denizz19 marulu.ss
Ekli dosyayı görüntüle 53824
göndermedin mi dedikyalnızlık kötü bişeybazen kötüler bile özlenebiliyor
ben oy göndermiştim![]()
bundan sonra rahatım artık yeni dizide yok her ay aynı puanları yolluyorumgöndermedin mi dedik![]()
Sen zaten kızlara yolluyorsundur Arka sokaklarda oynayan bir oyuncu benim hoşlandığım tipe benziyor yani başak Atıcı ama manken bide fblibundan sonra rahatım artık yeni dizide yok her ay aynı puanları yolluyorum![]()
polis üniformasıyla yeteneğini kapatmış kız biraz daha yeteneğini açığa çıkarması lazımSen zaten kızlara yolluyorsundur Arka sokaklarda oynayan bir oyuncu benim hoşlandığım tipe benziyor yani başak Atıcı ama manken bide fbli
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten kıZ polis Rıza babanın ekibinden selinin asistanıpolis üniformasıyla yeteneğini kapatmış kız biraz daha yeteneğini açığa çıkarması lazım![]()
ysrın akşam forumda birkaç arkadaş bu gece atacağını söylediSonuçlar ne oldu?
hhahahah aa işte bana haksız oy veriyor diyenler iyi görsün ayollbu arada @mrt-06 gel de gerçek bizin gücünü gör çiğdem çikinellası meryoşuma 10 puan verdi işte gerçek biz kudretiyle böyle korkutur adamı
Ekli dosyayı görüntüle 53823
@tolgab @MasacRE- sizi online gördüm bekliyorum 20:00 da açıklıcam sonuçları@EFE UYSAL @soo sizinle de mesajlaşmışız siz de gönderebilirsiniz
neyse ben hesaplamaya devam edeyim cumartesi-pazar diziler kaldı
@mrt-06 gülerken şu üçlüyü de banla bi zahmet sürekli forumdalar 1 haftada oy gönderemediler üçüz totoşlar.ss @MEnes @MayısKralı ve @denizz19 marulu.ss
Ekli dosyayı görüntüle 53824
kız bu oyu daha çok bnm tehditlerimle vermiş gibisin sankihhahahah aa işte bana haksız oy veriyor diyenler iyi görsün ayolleşkiyada kusursuz 3 bölüm oynadı şuana kadar iyi gidiyor şaşrtıcı şekilde
![]()
![]()
@mrt-06
hahah aa yok ben düşündüğüm puanı veririm meryeme 10 düşünüyordum zaten seni şaşırtmak için 1-2 verecem yorumları yapıyordumkız bu oyu daha çok bnm tehditlerimle vermiş gibisin sankizaten düşük versen şu an ahiretten yazıyor olurdun
![]()
Meryem de artık 40 yaşına geldi, yüzü gözü çöktü niye kıskanıcan ki zaten.hhahahah aa işte bana haksız oy veriyor diyenler iyi görsün ayolleşkiyada kusursuz 3 bölüm oynadı şuana kadar iyi gidiyor şaşrtıcı şekilde
![]()
![]()
@mrt-06
en düşük 8 verildi meryoşa işte benim etkim çenemle herkesi korkuttumMeryem de artık 40 yaşına geldi, yüzü gözü çöktü niye kıskanıcan ki zaten.![]()
hhahaha rolle alakalı ayoll sanem geldi hızırın kuması olarak takılıyor sürekli beddua ediyorumMeryem de artık 40 yaşına geldi, yüzü gözü çöktü niye kıskanıcan ki zaten.![]()