@destere senin yüzünden yenildik sen protesto yaparken fenerbahçe yeniliyordu galatasaraylı @sokak sanati umduğunu buldu @Çiğdem- versin 1 puanlarıda kızlara artık zirve yarışındakileri yeniyoruz sonuncuları yenemiyoruz beşiktaşın hastalığı bize bulaştı sen git Aziz yıldırıma yap@MEnes bu ya da oy kullanamzsan sana bu işkenceden yapıcam
@Doğu da kullanabilir bence karı dizisine karşı anne yi savunmalıölene kadar da izliyor zaten
@WesTxCoasT nerelerdesin lo
@Tzira ve @ihearyourvoice da bekleriz![]()
Hiçbirini izlemiyorum@MEnes bu ya da oy kullanamzsan sana bu işkenceden yapıcam
@Doğu da kullanabilir bence karı dizisine karşı anne yi savunmalıölene kadar da izliyor zaten
@WesTxCoasT nerelerdesin lo
@Tzira ve @ihearyourvoice da bekleriz![]()
SEN BENCE FAVORİ ÜYE OLDA SÜREKLİ GSNİN MAÇINI AÇ O ZAMANLAR KAYBEDİYOR ŞİMDİ SENİN UĞURSUZLUK HASTALIĞIN Heisenberg açtığında kaybediyorlar sürekli bulaşıcımı acaba bende maçı açtığımda hep yeniliyor ben sürekli sihirli annem seyrediyorum yensinler diye hepsi star yüzünden en son yıldızı aldığında sihirli annem vardı okadar puan geriden döndüğümüzdeHiçbirini izlemiyorumİçerdeden başka yerli dizi izlemiyorum
![]()
birdizi de olur hatta daha iyi olur 2.5-3 dk sürer oylamanHiçbirini izlemiyorumİçerdeden başka yerli dizi izlemiyorum
![]()
O zaman burdan gönderiyorum yaz kızım Çetin Tekindor-İçerdebirdizi de olur hatta daha iyi olur 2.5-3 dk sürer oylaman![]()
daha bir hafta süremiz var acelen ney ?@gizem ak @dosimosi @MayısKralı @tolgab @denizz19
@MEnes @destere @Harunnn60 @Bully @mrt-06
@eskici @FaJi @Ahmad @Ice_Cool_23 @EFE UYSAL
@soo @pompy @cookies @ozmoturk @mesmeso61
@Çiğdem- @vadikızı @zalim_firari @turkuazz @Aserat
@Sherlock @ömer karataş @Forumdash @hasancrtk16 @MasacRE-
@papuleoo @Billy Kane
oylarını anında gönderen @Ahmad ve @pompy e teşekkürler
oyuncu listeleri özel mesajlardaki spoiler kutusunun içindedir![]()
Ocak içinde en az 2 bölüm yayinlanan her diziyr kullaniyoruzBitmiş diziler için oy kullanıyor muyuz?![]()
ben oy göndermiştimbenimle birlikte 20 kiş iediyor oy kullanan sayısı yarın hesaplayıp açıklarım sonuçları isteyenler yarın akşam 17 ye ka göndersinoylarını göndermeyenleri kınıyorum @MEnes ile @MasacRE- sıvalara düşesiniz @destere ile @Çiğdem- öpsün oy göndermeyenleri.ss @gizem ak @EFE UYSAL @Billy Kane @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @FaJi @turkuazz @Ahmad @hasancrtk16 @Forumdash @ömer karataş @eskici @Harunnn60 @dosimosi @papuleoo @tolgab @MayısKralı
yerli dizi izlemeyen @Ice_Cool_23 @yatutarsa sizi ayrı kınıyorum![]()
dizilkerden ayrılan yok mu hiç misal paramparçada candan ölmüş şimdi o dişi olduğu için çiğdemin oğlanlar birer puan yükselmiştir benceben oy göndermiştimbende hiçbir ay sıralama değişmeyeceği için ilk ay gönderdiğim oylar sonuna kadar geçerlidir
![]()
orda ilk ikim cansuyla hazal zaten candana kıl oluyordum soğuk nevaleydi iyiki öldüdizilkerden ayrılan yok mu hiç misal paramparçada candan ölmüş şimdi o dişi olduğu için çiğdemin oğlanlar birer puan yükselmiştir bence![]()
sen özel mesaj kutuna bak yine gönder oyları hem ölene kadar izlemedin mi fahriyoşla gülcanı yanlız mı bıraktın o yeni dizi ona geçen ay oy vermemişindirorda ilk ikim cansuyla hazal zaten candana kıl oluyordum soğuk nevaleydi iyiki öldüharunda gidiciymiş harun giderse listeyi hafif değiştirebilirim
![]()
tamam ona bakayımsen özel mesaj kutuna bak yine gönder oyları hem ölene kadar izlemedin mi fahriyoşla gülcanı yanlız mı bıraktın o yeni dizi ona geçen ay oy vermemişindir![]()
bu geceyolla sen zaten gece uyumayıp çiğdemin oğlanlrı inceliyontamam ona bakayım
son süre ne zaman gece yollasam olur heralde![]()
bu geceyolla sen zaten gece uyumayıp çiğdemin oğlanlrı inceliyonyarın sonuçları açıklıcam