2025 En Favori Güzel 2025 | Genel Yorum Konusu

minetugayinstagramjpeg-vf3j-v-esmk-kt-sj-d-f54urg.jpeg

screenshot-741-zBzd.jpg

14-jnYf-e1717160034472.webp

Zor ama bu dörtlüyü üst turlara çıkaracağımız bir yarışma olmalı...

ilk 2 tamam da son 2'yi bilemedim. Önermene de sasirdim acikcasi. :A
------

Tam olarak değil. Onun sektörü oyuncu. Ama ben çeşitlilik olsun diye sunucu teklif ettim. Zira seçilenlerin büyük bir kısmı oyuncu. Buna bir lafım yok tabi. Ama Ecem olsaydı sanki daha iyiydi. :)

Daha ne isimler var listede olmayan da neyse :A Sila iyidir diyelim :D

• Beğendim
Reactions: TenTen
  • İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and DarkLegenD
Böyle deyince vicdanım sızladı. Yok biz kaldığımız yerden devam edelim :A
Dark önerdikleri ile yetinsin :A
Dimi, kendisinin istediği 2 isim yok diye biz niye gül gibi etkinliğimizi iptal edelim :A Dediğin gibi önerdikleriyle yetinsin artık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
ilk 2 tamam da son 2'yi bilemedim. Önermene de sasirdim acikcasi. :A
------

Daha ne isimler var listede olmayan da neyse :A Sila iyidir diyelim :D
Hande Sarıoğlu 2011'den beri radarımda Star'da Pasaport diye yarışma vardı :A At gibi kadın lafının sözlükteki karşılığı :A
Elif Nur Yel fırsat verilmesi gereken genç bir yetenek sjsjsjs Kısmetse Olur yarışmasında dikkatimi çekmişti uzun boyu, sağlam fizik yapısı nedeniyle bu yarışmada yarışıp tecrübe kazanmalı..

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Herkes bize karşı :A Dosi ile benim en zorlanacağımız etkinlik bu oluyor ve olacak :A
Çokta umrumuzda :A
Artık susma hakkımı kullanmaya başladım :A

Kurayıda sana pasladım. Konuları açar kenara çekilirim :A
------

Siz baṣtan kurallar belirleyerek size karṣı çephe alınacağını bilerek bu topa girmiṣsiniz yapacak bir ṣey yok, katlanacaksınız. :A
Her sene var olan bir kural. Ayrıca çok yerinde olduğunu gördük. İddiasız isimlerle listeyi doldurdular. Daha çok hak olsa bir çok iddialı isim yer almayacaktı :A
Kendin gördün kimler kimlerle geldi :A dün didikledin hatta 2022 deyip :A

Siz baṣtan kurallar belirleyerek size karṣı çephe alınacağını bilerek bu topa girmiṣsiniz yapacak bir ṣey yok, katlanacaksınız. :A
O kurallar olmasaydı daha çok bilinmedik isimler önerilirdi ve çorba olurdu ortalık.

Listeye zayıf diyenler oldu. Sen 2 tane güçlü isim önerdin ama millet öyle değil işte, sen de gördün :A Kişisel zevklerinin etkinliği ele geçirmesine müsaade edemezdik :A
------

Çokta umrumuzda :A
Artık susma hakkımı kullanmaya başladım :A

Kurayıda sana pasladım. Konuları açar kenara çekilirim :A
------

Her sene var olan bir kural. Ayrıca çok yerinde olduğunu gördük. İddiasız isimlerle listeyi doldurdular. Daha çok hak olsa bir çok iddialı isim yer almayacaktı :A
Kendin gördün kimler kimlerle geldi :A dün didikledin hatta 2022 deyip :A
Sen kura haritasını atacaktın, ben çekecektim? :A Dün öyle konuşmuştuk sanki.

O kurallar olmasaydı daha çok bilinmedik isimler önerilirdi ve çorba olurdu ortalık.

Listeye zayıf diyenler oldu. Sen 2 tane güçlü isim önerdin ama millet öyle değil işte, sen de gördün :A Kişisel zevklerinin etkinliği ele geçirmesine müsaade edemezdik :A
------

Sen kura haritasını atacaktın, ben çekecektim? :A Dün öyle konuşmuştuk sanki.
Harita derken?
Ha kaç grup kaç isim olarak.
Evet ben bi yemek yiyip biraz kendime geleyim hallederiz :A
Konu taslakları tamam. Ona fotoları ekleriz vakit buldukça

• Güldürdün
Reactions: Bully