En İyi Oyuncu Yarışması--Aralık Ayı-- Oylama Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çiğdemin farah zeynep,sanem çelik,sedef şahin ve birce akalaya verdiği puanların yanına ''
0'' koydum öyle ekledim oylamaya çikinella şok olacak sonuçlar çıkınca
İçerde Acun'um karşısında diz çökecek hiç kaçarı yok.
Ben Survivor'a yönlendiririm dizinin izleyicilerini sıkıntı yok.
0 KOYMAK NE OLUYOR BEEE BU BENİM PUANIMI SYMIYORMU ŞİMDİ 😵

çiğdemin farah zeynep,sanem çelik,sedef şahin ve birce akalaya verdiği puanların yanına ''
0'' koydum öyle ekledim oylamaya çikinella şok olacak sonuçlar çıkınca
İyi yapmışsın adaleti sağlamalısın tabii sunucu olarak

sevdiği parlak oğlana musallat olmayan hazar ergüçlüye bile 1 vermiş .ss Allah tan kösem sultanım nurgüle 8 vermiş de idamdan kurtuldu çikinella
kaliteli kadın oyuncuya iyi puan verrim ben sadece ayoll beceriksizlere değil

benim 1 verdiğim Kadın oyunculara 8 ve üstü verenleri tespit et onalrı sayma asıl onlar şikeli oyluyordur

benim 1 verdiğim Kadın oyunculara 8 ve üstü verenleri tespit et onalrı sayma asıl onlar şikeli oyluyordur
Ben @Çiğdem- e bu konuda katılıyorum. içerde dizisindeki bayanlar Çigdemin puanlamasını hakediyor 😉

aslında senin oylarını saymayıp @destere nin oyları 2 kişiik sayabilirim neticede ilerideki eşin olacak çocuk yani senin oyun onun oyu mu olur aranızda

rüveyda öksüze de 1 vermiş
bir de kadının rolü çok azdı diyordu
Sen isi biliyorsun tipe bakmıyorsun
Ben @Çiğdem- e bu konuda katılıyorum. içerde dizisindeki bayanlar Çigdemin puanlamasını hakediyor 😉
hhahaha aa çok teşekkürler görün Bully xemrexxx çoğalmaya absladık efe dosimosi arkamda ayoll
.A

YARIN iyi puan verdiğim kadın oyuncuları gösteririm ozaman analrınız adaletli seçimimi
.A

hhahaha aa çok teşekkürler görün Bully xemrexxx çoğalmaya absladık efe dosimosi arkamda ayoll
.A

YARIN iyi puan verdiğim kadın oyuncuları gösteririm ozaman analrınız adaletli seçimimi
.A
Kız dosi sana sadece bu konuda katılıyormuş, başka hiçbir konuda katılmıyormuş demek ki neyine sevindin ki @xemrexxx

.A

.A
neyse kız puanları ekledim bitti
şu an zirvede sürpriz bir isim var yarın @Harunnn60 ve @EFE UYSAL da o isme 10 puan verirse 1.olacak gibi

.A

.A
efe dosimosi derken ?

İçerdeki cadolozların kötü puanı hak ettiğinİ katılıyorya ayoll yeter zaten şuan bu konu lazım banada baska değil
kız hadi diğerleri genç güzel diye düşük veriyonuz ikinizin yaşları toplamı ka nihal koldaşa da düşük vermiş kızlar hep