yanlz poyraz karayelin 5 başrolüne oy kullanan herkes aynı puanları vermiş buna ne diyorsun
@EFE UYSAL oy kullansana ertuğrula listeye girsinyanlz poyraz karayelin 5 başrolüne oy kullanan herkes aynı puanları vermiş buna ne diyorsunsenin ertuğrul da tehlikede dirilişçilerin yarısı oy kullanmadı daha
Kullancam yarin öğlen
eğer kullanamssan @xemrexxx bana hatırlat sanada kocabaş lakabı takarım bak @EFE UYSALKullancam yarin öğlen
kız 2 kişi cesur ve güzeli bırakmış 1 kişi de kullanmadı resmen brezilya dizisi şok
O kendini de bırakır yakındakız 2 kişi cesur ve güzeli bırakmış 1 kişi de kullanmadı resmen brezilya dizisi şokbu arada @Billy Kane melunu kösemi de bırakmış hain.ss
O kendini de bırakır yakında
içerde ye de oy kullanmadı .ss
içerde ye de oy kullanmadı .ss
Emre sana listeyi atmıştır cnm kopyala sonra her oyuncunun karsıısna puan yaz 5 dakıakda hallet yarın @EFE UYSALKullancam yarin öğlen
yarın 4 kişi daha kullanacak toplam 26 kişi ediyor yeterli bence fazla bile ben 20 kişi bekliyordumEmre sana listeyi atmıştır cnm kopyala sonra her oyuncunun karsıısna puan yaz 5 dakıakda hallet yarın @EFE UYSAL
25 oya oynasan yeter her ay ama @EFE UYSAL I GÖNDERENE KADAR RAHAT BIRAKMA AYOLLyarın 4 kişi daha kullanacak toplam 26 kişi ediyor yeterli bence fazla bile ben 20 kişi bekliyordum
20 kişi buldunmu sonucları hesaplamaya absla ozaman ayoll sonra üstüne ne gelirse artık
Bakalım ayoll önemli olan düşmanımız cesur ve güzeli değilde canlı cesur yüreği izlemesi olucak @vadikızı nın seçimi yolunu belirler ayoll o tuhaf diziyi tercih ederse ben cesur yürek izleyicisi olrak saymam ben bile kaç haftadır vatanım sensinden önce cesur yüreği canlı izleiyorum sonra vatanım sensiniCesur Yürek bağımlılık yapmış@Çiğdem-
puanları ekliyorum zaten şu ana ka poyraz karayel bitti çok oy kullanılan dizilerden bir tek ne ka sadık bir kitleyiz20 kişi buldunmu sonucları hesaplamaya absla ozaman ayoll sonra üstüne ne gelirse artık
hhahahah vadiden sonra en çok izlenen dizi olduk sanırım şuan FORUMDA duy acunun adamı @Bully
Helal olsun sana bu arada yorum konusuna gel Cesur Yüregin fragmani cikti20 kişi buldunmu sonucları hesaplamaya absla ozaman ayoll sonra üstüne ne gelirse artık
Bakalım ayoll önemli olan düşmanımız cesur ve güzeli değilde canlı cesur yüreği izlemesi olucak @vadikızı nın seçimi yolunu belirler ayoll o tuhaf diziyi tercih ederse ben cesur yürek izleyicisi olrak saymam ben bile kaç haftadır vatanım sensinden önce cesur yüreği canlı izleiyorum sonra vatanım sensini.A
İçerde Acun'um karşısında diz çökecek hiç kaçarı yok.
İçerde Acun'um karşısında diz çökecek hiç kaçarı yok.Ben Survivor'a yönlendiririm dizinin izleyicilerini sıkıntı yok.
Helal olsun sana bu arada yorum konusuna gel Cesur Yüregin fragmani cikti
çiğdemin farah zeynep,sanem çelik,sedef şahin ve birce akalaya verdiği puanların yanına ''
sen hala burdamisinİçerde Acun'um karşısında diz çökecek hiç kaçarı yok.Ben Survivor'a yönlendiririm dizinin izleyicilerini sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?