rezalet sonuçlar bilsem oy kullanmazdım kim seçti la bu kadar çamuruEn İyi Oyuncu Yarışmasının 3.ay sonuçları belli oluyor. 29 diziden 400 oyuncu içinden 3 isim tam puan (10/10) aldı. Sonuçlar 18:30'da konuya eklenecek.
Aralık ayında 3 isim 10 puan aldı; Burcu Biricik, Ceren Moray ve Şevket Çoruh. Burcu Biricik'e oy kullanan sayısı daha fazla olduğu için ilk sırada yer aldı. İşte ayın en iyileri:
Ekli dosyayı görüntüle 53389 Ekli dosyayı görüntüle 53391 Ekli dosyayı görüntüle 53392 Ekli dosyayı görüntüle 53390
genel anlamda ilk 2 gülümse yeter ve aşk laftan anlamaz yani toplu performanstaOcak ayında da devam ediyor yahu, Evrimciğimi ilk 3'e sokayım bari. Ama liste çok taraflı.
Bu arada hani ilk iki bizdik niye yalan söylüyon.
senin su yu @gizem ak içti verdiği puanlarezalet sonuçlar bilsem oy kullanmazdım kim seçti la bu kadar çamuru)
benim su nerde?
Listeye bak bakalım ne yazıyor [emoji4]eğer ona biri 9 verdiyse 10 hayaldir
pompy reyiz kontenjanından 1. oefsunun birinci seçilmesinide geçtik şevket çoruh kazması nasıl birinci olmuş@pompy listede darbe yapmış
forumdaki kızların sevmeyeceği kesin ama forumda zaten üç beş kız var sanırım oğlanlar daha çok parlak seviyorgenel anlamda ilk 2 gülümse yeter ve aşk laftan anlamaz yani toplu performansta
senin su yu @gizem ak içti verdiği puanla
cansu dere 35. olmuş ???bu arada @Çiğdem- i ve @destere yi çatlatan uyumlar söz konusu sonuçlarda
mesela halitle bergüzar 8.89 ikisi de çikinellayı en çok çatlatan hilal & leon çiftinden hilal 6.87 , leon 6.86
kuru kızla ömüş ikisi de 7.5 ; hayatla murat da 8 puan almışlar işte aşkın gücü
@dosimosi @eskici @gizem ak @cookies @vadikızı @yader @Forumdash @Aserat
burcu biricik de fena değil bencecansu dere 35. olmuş ???
ilk 20 de sadece benlik alina boz kalmış çetin tekindor ve ebru özkan haricinde diğerleri çöp
onların neden bodrum masalı izledikleri belli zaten ateşle uzayı kovalıyorlar kızlara bakacak halleri kalmamış parlak seviciler
ona sıra gelene kadar 20 isim sayabilirdimburcu biricik de fena değil bence
sendemi oy verdin ?sen etiketlemeden geldim
beroş hangi dizide oynuyor da listede olsunonların neden bodrum masalı izledikleri belli zaten ateşle uzayı kovalıyorlar kızlara bakacak halleri kalmamış parlak sevicilerallah kahretsin la bunlarla aynı diziyi izlediğim için pişmanım
neyse ben gidip biraz su seyredeyim dizi başladı başlayacak gibi
ona sıra gelene kadar 20 isim sayabilirdim
beroşum nerde onuda göremedim
@sokak sanati beroş için yaptığın kulisler bir foka yaramamış hanı nerde beroş ?
Alinaya ben 10 verdimcansu dere 35. olmuş ???
ilk 20 de sadece benlik alina boz kalmış çetin tekindor ve ebru özkan haricinde diğerleri çöp
leyla tanları niye pas geçtinAlinaya ben 10 verdim
kösemi kösem yapan beroştur sizin sümüklü nurgül teyze bile listeye girmiş beroşum listede yok ?beroş hangi dizide oynuyor da listede olsunneyse ocak ve şubat ayında 1. bellii meryoşum ilk sırada olacak diğerleri 2.lik için yarışabilir yapımcı jokerimi kullanıyorum@mrt-06 @Aserat @Çiğdem- @dosimosi @Forumdash
mematisi hangi dizide @Doğu nunleyla tanları niye pas geçtin
leylaya 10 puan alinaya 9 puan vermiştim
kösemi kösem yapan beroştur sizin sümüklü nurgül teyze bile listeye girmiş beroşum listede yok ?
sen bu işi beceremiyorsun harbiden baktınki millet pis pis oylar gönderiyor sunucu ve toplayıcı olarak duruma müdahale etmen lazımdı
@Doğu da mematiye 10 puan vermiş onun mematisi nerde
karnıyarık diye bir dizisi vardı? sen erken final yapan dizileri saymıyorsun sanırım çünkü benim izlediğim babam ve familyası diziside listede yoktu
Hakedene hakettigini veririz biz
Ne parlak sevicisi la ben Asli'ya 10 verdimonların neden bodrum masalı izledikleri belli zaten ateşle uzayı kovalıyorlar kızlara bakacak halleri kalmamış parlak sevicilerallah kahretsin la bunlarla aynı diziyi izlediğim için pişmanım
neyse ben gidip biraz su seyredeyim dizi başladı başlayacak gibi
ona sıra gelene kadar 20 isim sayabilirdim
beroşum nerde onuda göremedim
@sokak sanati beroş için yaptığın kulisler bir foka yaramamış hanı nerde beroş ?
sendemi oy verdin ?
listenin niye bu kadar berbat olduğu şimdi anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?