En İyi Komedi Senaristi Kim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En İyi Kim?

• Kullanılan toplam oy
    36
L&M ve Geniş Ailede de gayet fenomen karakterler çıktı.

Bana göre Cüneyt İnay.

L&M ve Geniş Ailede de gayet fenomen karakterler çıktı.

Bana göre Cüneyt İnay.

Ben hiç birini hatırlamıyorum. En fazla 3-4 tane çıkmıştır onların da 2-3'ü reklamlarda ya oynamıştır ya oynamamıştır. Gülse'nin tek dizisinden 18 karakter birden reklamda falan oynuyor.

Geniş Aile güzel diziydi devamlı takipçisi olmasamda arada izliyordum.

L&M'u izlemedim. Reytingi çok düşük ama çoğu kişi beğeniyor. Beğeniyorlarsa neden düşük onu anlamıyorum.

İllahi reklama mı çıkması lazım? Nette baya fenomen karakterleri oldu 2 dizinin de.
Yanlış anlaşılmasın Gülse Birsel'i başarılı buluyorum Avrupa Yakası da gayet güzeldi tüm bölümlerini izlemişimdir yani.

L&M internet fenomeni tıpkı İşler Güçler gibi.

Reklamının çıkmasının sebebi zaten fenomen olmaları.

Geniş Aile Total grubuna hitap ediyordu. Ben hiç total grubuna hitap edipte reklamı çıkan karakter görmedim. Olmuştur ama sadece 1-2 karakter.

L&M`da A/B`ye hitap ediyor ama orda da çok düşük. İnternet dediğin büyük kitle. Gerçekten şaşırıyorum bu kitle nerede ki bu dizi izlenmiyor.

- - - Ekleme - - -

+1 Gani Müjde nerede? @Arslan Bey
Gani Müjde genellikle sonlara doğru tosluyor, bu yüzden sevmiyorum.

Bkz: Selena, Pis Yedili, Hayat Bilgisi, Yahşi Cazibe, Harem daha neler neler. Zirvede bitirdiği tek dizisini bile hatırlamıyorum. İlla dizinin suyu çıktıktan sonra bitirecek. O dizi 2 reytingle final yapmalı. Başka yolu yok.

Aslında hepsi birbirinden başarılı senaristler.

Ama ben aralarında Gülse Birsel'i daha iyi buluyorum.

Tam tersi bana görede sonlara doğru daha iyileşiyor dizileri. Örn : Hayat Bilgisi , Pis Yedili

- - - Ekleme - - -

Resul Ertaş'tan sonra tabii ki Gürse Birsel.

LM'nin senaristi sadece LM'yi yazdı diye biliyorum o yüzden onun daha yolu var.

Hayat Bilgisi`nin gittikçe kötüleşmesi herkesin bildiği bir şey. Malesef Pis Yedilinin de.

Gülse tek kadın bu arada seçeneklerde.

Hayat Bilgisi`nin gittikçe kötüleşmesi herkesin bildiği bir şey. Malesef Pis Yedilinin de.

Gülse tek kadın bu arada seçeneklerde.
Herkes beni alakalar etmiyor diziyi baştan 10 defa 90. bölümden sonra 10 + 7 defa izledim ve kararımda 90'dan sonrası enfes bölümler olduğuydu.

Herkes beni alakalar etmiyor diziyi baştan 10 defa 90. bölümden sonra 10 + 7 defa izledim ve kararımda 90'dan sonrası enfes bölümler olduğuydu.
Sen diziyi sevdiğin için dizinin gittikçe kötüleşdiğini kabullenmek istemiyorsun. Aynı zamanında benim Küçük Sırlara yaptığım gibi.

Reytinglerin zamanla düşmesi zaten bunların kanıtı.

Diger

Gani Müjde @Arslan Bey

seçeneklerden gülse birseltabi ki de
avrupa yakasının üzerine iş gelmedi komedi anlamında daha
onun dışında birol güven vb. tipler para peşinde pek iyi işler yazmıyor son zamanlarda
resu lertaş cennet mahallesi ilk 2 sezonuyla iyiydi
diğer seçeneklerden yorum yapabileceğim cünayt inay var o da gülse den sonra 2. bence
=

İzlediğim dizilere göre yorum yaparsam Birol Güven diyorum.

mrt-06 post: 1375833' Alıntı:
+1 Gani Müjde nerede? @Arslan Bey

Aynen.. Hayat Bilgisi Selena Hayal ile Gerçek Pis Yedili gibi izleyicilerin gönlünde taht kurmuş dizileri Gani Bey yazdı..

Burak Aksak.
Kendine has bir komedi oluşturan sonra acayip sıradan diyaloglarla bile kahkaha attırarak güldürebilen bir senarist. Bence gayet başarılı

Fks14 post: 1376126' Alıntı:

Aynen.. Hayat Bilgisi Selena Hayal ile Gerçek Pis Yedili gibi izleyicilerin gönlünde taht kurmuş dizileri Gani Bey yazdı..
Her ne kadar son senelerde ki işleri çok iyi olmasa da seçeneklerdekilerden daha eski daha köklü bir senaristir ve ekranlara damga vurmuş yapımlar ortaya koymuştur.

mrt-06 post: 1376133' Alıntı:
Her ne kadar son senelerde ki işleri çok iyi olmasa da seçeneklerdekilerden daha eski daha köklü bir senaristir ve ekranlara damga vurmuş yapımlar ortaya koymuştur.
Köke bakılmıyor malesef. Ona kalsa Gülse de köklü bir senarist.

Oynatarak güldürmek kolay. Ama yazarak güldürmek çok zor. Gülse bunu da başarıyor kitapları köşe yazıları ile. Zaten hakeden o ki ankette de açık ara önde.

Şimdi Gülse nereden çıktı ben onu anlamadım cümlenin içinde Gülse'nin G si yok.

Gani Müjde'de çok iyi bir mizahçıdır karikatürleri vardır ayrıca Gülse'den haha çok sevilen projeler ürettiği kesin.

Türkiye'nin ilk ve son tek muhteşem komedisi

""" /// Avrupa Yakası /// """nın yazarı

Gülse Birsel.

Başka da komedi dizisi gelmedi zaten...