En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

Dexter ile gelene 1 puan.
@yatutarsa

Friends favorim. 10 sezon 250 bölüm aynı jeneriği severek izledim. Söylemeye falan başlıyordum her çıktığında. Efsanedir. Gelene iyi veririz.
hep ayni jenerik değildi ama ayni müzik

severek izledim bende

hep ayni jenerik değildi ama ayni müzik

severek izledim bende

Tabi bölümler yayınlandıkca değişti görsel. Rachel'ın mimikleri ile show yaptığı bir jenerik seçsin seçen. Onu dikkate alacağım.
Biliyorum izlediğini. Okumuştum Friends yorumlarında sanırım.

Ben izlemedim de izleyen de pek yoktur bizde zaten sen çok yanlış öneriler veriyorsun bence bunlarla gelen elenir muhtemelen
Az çok belli hangi dizilerin iyi gideceği de ben bir şey demeyeyim bakalım arkadaşlar hangi seçimleri yapacaklar

Bunlar fazla eski oldu.
ben zaten eski dedim
ilkini izlemeni tavsiye ederim

haha bunla gelin demedim. ilk paylastigim yabanci dizi izleyenlere öneri.
diğerleri öylesine yaptim. sondakide @destere ye özel

benim aklimda başka var. gelen tam puan kapacak

ben zaten eski dedim
ilkini izlemeni tavsiye ederim

haha bunla gelin demedim. ilk paylastigim yabanci dizi izleyenlere öneri.
diğerleri öylesine yaptim. sondakide @destere ye özel

benim akimda başka var. gelen tam puan kapacak
Aklındaki de bu kadar eski mi yoksa güncel veya güncele yakın bir dizi mi

Oyları nasıl dağıtıyoruz? Özelden mi yazıyoruz?(kime)
Yerlilere hiç bulaşmam valla. Slayttan geçilmiyorlar
bu benim yarismam
her hafta bir konsept var. eğer oylayacaksan 9 da herkes jenerigiyle gelince ben sana secilen vidolari yollarim özelden sende 1-6 arasi puanlarsin

Animasyon filmlerede oy vereceksen hemen listeyi yollayayim?

bu benim yarismam
her hafta bir konsept var. eğer oylayacaksan 9 da herkes jenerigiyle gelince ben sana secilen vidolari yollarim özelden sende 1-6 arasi puanlarsin

Animasyon filmlerede oy vereceksen hemen listeyi yollayayim?
Kaç hafta sürüyor yarişma? Tek yarişmalık mı yabancı diziler? Her hafta konsept değişiyor mu

Kaç hafta sürüyor yarişma? Tek yarişmalık mı yabancı diziler? Her hafta konsept değişiyor mu
Kemal sunal filmleri, cizgi film, sinema fragmani,90 larda diziler , kamu spotu ve dizi fragmanlari konseptini bitirdik. 6 kisi elendi.
dun Animasyon film fragmanlari secildi suan oylama suruyor. bugun yabanci dizi olacak ve bir kac gun sonrada baska bir konsept olacak. 6 yarismaci kaldi. 3 haftalik oylamanin ardindan 3 kisi elenecek cuma gunu ve final haftasina girecegiz ordada 3 konseptle yarisacaklar

@Bully burda çuvallar kesin yabancı dizi izlediği yokki güzel bir seçim yapsın batıracaktır
umarım elenir onun için güzel bir tuzak olmuş

seni ateşe atmak istiyordur

@Bully herzaman ki gibi güveniyor kendine
izliyormus oda dizi

mesela ben burda hiç yorum yapmadim ama ben birsürü yabancı diziler izledim
sadece son senlerdeki yeni dizilerle alakam yok
Şu an aktif olarak izlediğim bir yabancı dizi yok ama geçmiş yıllarda oldu birkaç tane

@destere'ye inat güzel bir seçim yapacağıma inanıyorum, ben bu oyunu bozarım

Şu an aktif olarak izlediğim bir yabancı dizi yok ama geçmiş yıllarda oldu birkaç tane

@destere'ye inat güzel bir seçim yapacağıma inanıyorum, ben bu oyunu bozarım
işte simdikiler eskiye - puan veriyor
işin zor ama ben sana güveniyorum

Tek seferlik juri olmada sorun yaşanmazsa eğer ybancı dizi konseptinde oylama yapmak isterim.