- Reaksiyon puanı
- 114,262
- Puanı
- 1,060
dolapta yemek buldumHaydaagelmeden birşeyler atıştırsaydın şimdi aç aç ya
dolapta yemek buldumHaydaagelmeden birşeyler atıştırsaydın şimdi aç aç ya
çok tahnks kokulu öpücükler
dolapta yemek buldumunutmustum haha pisirme derdim kalmadi
Seni yenmeden ölmeye niyetim yok totoşnefesini tut sen heyecandan ama sakın verme nefisini
@Çiğdem-
Hababam Sınıfı efsanedir ama Ezel gördüğümde tam puanımın adresi bellidir
Beethoven kaçak yarışmacı var ayoll @Tolstoyevski kaçak katılmış finale 1 i basalım
3 Ezel
2 Hababam Sınıfı
1 Beethoven
Tersten açıklamaya başlamışsın, önce Titanic'i bekliyordum
ıyyy zaten survivor kadınlar-erkekler finalindeki macun gibi eşitlik olabilir diye yarışmayı uzatmaya çalıştın.ss sonuçlara bir açıkla senin icabına bakılacak@xemrexxx ben rekor kirdim final konusunu dün açtim
ilk puan tablosundan ona gececem merak etmeTersten açıklamaya başlamışsın, önce Titanic'i bekliyordum
mesmesoya ettinmi? oda 2 vermistiTeşekkürler @ozmoturk
ıyyy zaten survivor kadınlar-erkekler finalindeki macun gibi eşitlik olabilir diye yarışmayı uzatmaya çalıştın.ss sonuçlara bir açıkla senin icabına bakılacak
Hımm karışık diyorsun yani iyiymiş
kazananı şimdiden kutluyor kaybedeni şutluyor ve bir süre kayboluyorum saat 24.00 a kadarBaşlıyoruz 5 dakikaya
@mesmeso61 @ozmoturk @xemrexxx @Çiğdem- @Aserat @Tolstoyevski @sokak sanati @turkuazz @denizz19 @EFE UYSAL @mrt-06 @Billy Kane @Bully @OzaN @Forumdash ilk etapta oylari aciklanacak
simdide kismen oylar aciklanacak kisiler @destere @Dosi @vadikızı @Doğu @MasacRE- @dreamy @cookies @Yakamoz-Asi @tolgab @berkann @MEnes @FaJi @Sherlock @Maskeli Fedai bu jurilerde ikinci etapta aciklanacak ve 10 tane oy şampiyonluk konusunda aciklanacaktir.
ve şeref konuğumuz @Yiğitt
kız ben bişi yapmıcam sen dedin ya ben dolma yaparım içine zehir koyup göndeririz isveçli hogathayaTotoş efendi ne yapacakmışsın bakalım sonuçtan sonrahele zeynebe dokunum dee gebertirim seni haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?