Zey TV En İyi Ben Seçerim Final

kötü bir sebepten dolayimi banlandi? sans verin ya belki iyidir artik :A
Forumun huzurunu kaçırıp duruyordu işte :D Banı kalkmış ama gerçek hesabına döndüğünde de düzeleceğini sanmıyorum. Hoş gerçek şifresini de unutmuş olabilir, o kadar çok fake hesap açtı ki :F

5 kisye yolladim simdi :F
ya beni öldurmuyorki. ölumsuzmusum hem biz senle evliyiz onun dizisinde :F

6 kisiye yolladim yüzsüz gibi :F
@Bully @xemrexxx @EFE UYSAL benden bukadar :A
pompy reyiz her yıl ortalama 7-8 patlamalı kopmalı dizi yazıyor :F tabi biz anlamaıyoruz orası başka:F

5 kisye yolladim simdi :F
ya beni öldurmuyorki. ölumsuzmusum hem biz senle evliyiz onun dizisinde :F

6 kisiye yolladim yüzsüz gibi :F
@Bully @xemrexxx @EFE UYSAL benden bukadar :A
şu listeyi atsana bir benim oyuncu yarışmasındaki lsiteyle karşılaştırayım belki birini buluruz:F

pompy reyiz her yıl ortalama 7-8 patlamalı kopmalı dizi yazıyor :F tabi biz anlamaıyoruz orası başka:F

şu listeyi atsana bir benim oyuncu yarışmasındaki lsiteyle karşılaştırayım belki birini buluruz:F
1 saat kaldi finalimize ya yetismez artik :S

Sonuçlardan önce bir yemek yesen güzel olurdu, kaç saat sürecek, aç açına zor olur sunması :D
ne yapayim esitligi bozmak gerekir. 7 kisiye oy yolladim arti pompye tekrar yazdim arti @tolgab 10. haftayi yapmamisti hatirlattim :D
pompy oylamayacak.senaryosu SIKINTI yasiyormus :F

ne yapayim esitligi bozmak gerekir. 7 kisiye oy yolladim arti pompye tekrar yazdim arti @tolgab 10. haftayi yapmamisti hatirlattim :D
pompy oylamayacak.senaryosu SIKINTI yasiyormus :F
Peki sen sonuçları açıklarken bir anda üst üste 7 tane oy yağarsa napacan :A Geçende sıkıntı yaşamıştın hatırlarsan :D

Peki sen sonuçları açıklarken bir anda üst üste 7 tane oy yağarsa napacan :A Geçende sıkıntı yaşamıştın hatırlarsan :D
ben ilk basta aciklayacagim 28 Oyu belirledim :D onlari sona atarim zaten 1-3 degilmi. hesaplamasi kolay:D
pompy guzellere oy vermiyormus. yarismamizi acikladim umarim oy atar :F

@Bully oy aciklandigi an gelen oylar kabul olmayacak :)

ben ilk basta aciklayacagim 28 Oyu belirledim :D onlari sona atarim zaten 1-3 degilmi. hesaplamasi kolay:D
pompy guzellere oy vermiyormus. yarismamizi acikladim umarim oy atar :F

@Bully oy aciklandigi an gelen oylar kabul olmayacak :)
O da kötü bir durum, sayılan oylarla birinin, sayılmayan oylarla başka birinin şampiyon olması mesela :A

Sen açıklamaya başladıktan sonra yazarsın olmazsa oy atmayın kabul olmayacak diye :A

O da kötü bir durum, sayılan oylarla birinin, sayılmayan oylarla başka birinin şampiyon olması mesela :A

Sen açıklamaya başladıktan sonra yazarsın olmazsa oy atmayın kabul olmayacak diye :A
ben zaten o 7 kisiye sahneleri atmadim. sadece sordum oylarmisiniz diye :) evet diyene sahne yollarim.
suan bir juri ikna oldu gibi :A
ben yavas yavas yemekle ugrassam iyi olur basim dönmeye basladi. 15 gece baslatamazsam 30 gece baslariz :)