Zey TV En İyi Ben Seçerim Final

ben ilk basta aciklayacagim 28 Oyu belirledim :D onlari sona atarim zaten 1-3 degilmi. hesaplamasi kolay:D
pompy guzellere oy vermiyormus. yarismamizi acikladim umarim oy atar :F

@Bully oy aciklandigi an gelen oylar kabul olmayacak :)

Bencede kabul olmasın o kadar zaman tanıdın sen:D

ben zaten o 7 kisiye sahneleri atmadim. sadece sordum oylarmisiniz diye :) evet diyene sahne yollarim.
suan bir juri ikna oldu gibi :A
ben yavas yavas yemekle ugrassam iyi olur basim dönmeye basladi. 15 gece baslatamazsam 30 gece baslariz :)

Tamam sen önce yemeğini ye bir kendine gel güçlen şöyle enerji topla gel :kissingheart::kissingheart:

@cookies baska yerde mesajima gülmeseydin unutacaktim :D özele bak bi :F

kız 17 dk sonra sonuçları açıklamaya başlamıcan mı :F kim oy kullandı en son:A
söylemem :A
birisi daha olur dedi. onada yoladim. oylama kapanacak zaten baslayinca oy kabul edilmeyecek. sordugum kisilerde sadece sorum var ben sahne yollamadim. işimi saglama aldim ama 30 gece baslayacaz. yemek yiyemedim :A

söylemem :A
birisi daha olur dedi. onada yoladim. oylama kapanacak zaten baslayinca oy kabul edilmeyecek. sordugum kisilerde sadece sorum var ben sahne yollamadim. işimi saglama aldim ama 30 gece baslayacaz. yemek yiyemedim :A

Kızz yemeğine ye çabukk öyle gel hadii :D ayy kendimi annen gibi hissettim zeynep

Başlıyoruz 5 dakikaya
@mesmeso61 @ozmoturk @xemrexxx @Çiğdem- @Aserat @Tolstoyevski @sokak sanati @turkuazz @denizz19 @EFE UYSAL @mrt-06 @Billy Kane @Bully @OzaN @Forumdash ilk etapta oylari aciklanacak :A
simdide kismen oylar aciklanacak kisiler @destere @Dosi @vadikızı @Doğu @MasacRE- @dreamy @cookies @Yakamoz-Asi @tolgab @berkann @MEnes @FaJi @Sherlock @Maskeli Fedai bu jurilerde ikinci etapta aciklanacak ve 10 tane oy şampiyonluk konusunda aciklanacaktir.
ve şeref konuğumuz @Yiğitt :D

Başlıyoruz 5 dakikaya
@mesmeso61 @ozmoturk @xemrexxx @Çiğdem- @Aserat @Tolstoyevski @sokak sanati @turkuazz @denizz19 @EFE UYSAL @mrt-06 @Billy Kane @Bully @OzaN @Forumdash ilk etapta oylari aciklanacak :A
simdide kismen oylar aciklanacak kisiler @destere @Dosi @vadikızı @Doğu @MasacRE- @dreamy @cookies @Yakamoz-Asi @tolgab @berkann @MEnes @FaJi @Sherlock @Maskeli Fedai bu jurilerde ikinci etapta aciklanacak ve 10 tane oy şampiyonluk konusunda aciklanacaktir.
ve şeref konuğumuz @Yiğitt :D

:DBen niye ilk etapda değilim bee aaa :F