bu sonfinaldeyiz. ve ilk ve buyuk olasilikla son programim olur . 1 ay sonrada ben kayiplara karisacagim
![]()
Oha final miydi?finalde demeseydin bunu![]()
bu sonfinaldeyiz. ve ilk ve buyuk olasilikla son programim olur . 1 ay sonrada ben kayiplara karisacagim
![]()
kız çene çalma sonuç açıkla en son 53 oy diyordun kaçta bitecekgüya senle zevkler uyuşuyordu @Aserat![]()
inşallah. uzun sureli gidecem forumdanOha final miydi?Şansıma.
@Dosi umarım son değildir, bir dahakine katılırız biz de.Ben geldim yarışmalar mı bitiyor?
![]()
inşallah. uzun sureli gidecem forumdanhayırlisı.
profilinde yazmistim belki gelene kadar giderim diye ama karsilastik
@tolsteyevski
3p-Tüm zamanların en büyük müzik dehaların başında gelen ismi, Ludwig Van Beethoven - dınınınınnnnn!?!
2p- Efsanevi intikam öyküsünün notalara dökülmüş hali - Ezel Soundtrack/Unutamıyorum
1p- Türk sinema tarihinin belki de en iyi en özgün müziği, unutulmaz bir efsane: Hababam Sınıfı soundtrack
Titanic'e iyi vermemişse görür o. ssgüya senle zevkler uyuşuyordu @Aserat![]()
Gördüm mesajını, karşılaşmamız iyi oldu. Bi ara özelden konuşalım yine.inşallah. uzun sureli gidecem forumdanhayırlisı.
@tolsteyevski
3p-Tüm zamanların en büyük müzik dehaların başında gelen ismi, Ludwig Van Beethoven - dınınınınnnnn!?!
2p- Efsanevi intikam öyküsünün notalara dökülmüş hali - Ezel Soundtrack/Unutamıyorum
1p- Türk sinema tarihinin belki de en iyi en özgün müziği, unutulmaz bir efsane: Hababam Sınıfı soundtrack
efsane bir ölümü hakettin @Tolstoyevski .ssinşallah. uzun sureli gidecem forumdanhayırlisı.
@tolsteyevski
tamam konusuruz. ilk özel mesaj yazıstiğım kişisin 😉Gördüm mesajını, karşılaşmamız iyi oldu. Bi ara özelden konuşalım yine.Neyse konu dışı yazmayayım, sonra konuşuruz.
![]()
sen geldiğine sene @Dosi 2.sezonda bir haftanın konseptini en iyi parlağı seçmeye ayırır benceGördüm mesajını, karşılaşmamız iyi oldu. Bi ara özelden konuşalım yine.Neyse konu dışı yazmayayım, sonra konuşuruz.
![]()
dur ikinci turda belki göğe çıkarirsinefsane bir ölümü hakettin @Tolstoyevski .ss