Adam ortalığı karıştırdı, sıvadı batırdı ortalığı, senin konsept değiştirmene engel oldu, ona rağmen savunuyorsun demek
Adam ortalığı karıştırdı, sıvadı batırdı ortalığı, senin konsept değiştirmene engel oldu, ona rağmen savunuyorsun demek
Sen bir tane burnuna yapıştırırsın @Doğu kardeşim gözüne geçirir bir tane sonra ben ağzının içine dayarım kuru sıkı silahı işi hepten bitiririz
Yüce Divan'da yargılayacağız kendisini, ama önce dokunulmazlıkların kalkması gerekiyorBu çok kaşınıyor başkanlığı düşünce sağa sola saldırmaya başlamış pis sıvacıUzun süredir siyaset konuşa konuşa @destere'yi ihmal ettik. Dava arkadaşlarını satmaya başlamış ama merak etmesin ben onu hizaya getirmesini bilirim
Sigara en nefret ettiğim şeydir saçma sapan zehir çekip duruyorlar...Harikasin. Sigara Alkol nefret ederim
o fikir sundu senle @EFE UYSAL hemen yuklendiniz banaAdam ortalığı karıştırdı, sıvadı batırdı ortalığı, senin konsept değiştirmene engel oldu, ona rağmen savunuyorsun demek
Sigaraya mı başlamış bir de 😱 @destere derhal yanıma gelYanında ben olacam ki bak en geç 1 haftada sigarayı bırakırsın hemen adres var yazın geliyorum.
Çevremde tam 7 kişiye bıraktırdım hoş bir türlü en yakınım, abime bıraktıramadım ama 7 kişilik bir başarım var.
O mu demiş 2 kişi elensin diye insanları elemek için canını dişine takan o değilmiydi
Oylamaya sunalım bence bu konuyu sonra zaten biz hallederizYüce Divan'da yargılayacağız kendisini, ama önce dokunulmazlıkların kalkması gerekiyor
ya şu forumda ağzına almamış yokmuSigara en nefret ettiğim şeydir saçma sapan zehir çekip duruyorlar...
Alkol da sevmem ama ayda yılda bir içerim hiç içmem desem yalan olur.
Sigara en yalnız kaldığın anda sana hayat verendir
Birkaç yıl önce avatarında sigaralı bir kadın vardı sigara mı içiyorsun diye sormuştum evet avatarımdan anlaşılmıyor mu demişti yani yıllardır bağımlı.
Hiç sevmemSigara en yalnız kaldığın anda sana hayat verendir
Hak verdik kendisine, belki de olası tepkilerden (ki en başta kendi tepki gösterecekti) seni de kurtarmış olduk, ama o naptı bizi yarı yolda bıraktı
Bana bi gönderme mi bu?Birkaç yıl önce avatarında sigaralı bir kadın vardı sigara mı içiyorsun diye sormuştum evet avatarımdan anlaşılmıyor mu demişti yani yıllardır bağımlı.@destere
Soldaki demesen de anlardım aga.Bari ortadaki hunharca sırıtan da ben olayım.
Etrafımda bir tane bile sigara içmeyen yok aga bizde etkileniyoruz tabi onlardan nasibimizi alıyoruzHiç sevmemSigara içeni dışlarım arkadaşlarım bilerek benden 20 km uzakta içer hepKardeşim de yakın zamanda sigaraya başlamış öğrendiğim anda başımdan aşağı kaynar su döküldü. Okuldan falan atılsa daha çok kızardım.
kaçırdınız @destere yi. yazık 3 kişi 1 kişjye saldırıyor nekadar kötüHak verdik kendisine, belki de olası tepkilerden (ki en başta kendi tepki gösterecekti) seni de kurtarmış olduk, ama o naptı bizi yarı yolda bıraktıBu sefer çizmeyi aştı, linci hak etti
Hiç içmedim zaten solunum yollarımda sıkıntı var içsem 1 haftaya meftayımBelki @Doğu almamıştır.
İyi oldu onakaçırdınız @destere yi. yazık 3 kişi 1 kişjye saldırıyor nekadar kötü
Dayağı hak etti pis sıvacıkaçırdınız @destere yi. yazık 3 kişi 1 kişjye saldırıyor nekadar kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?