Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

senin naparsan doğruyu yapacağına eminim zaten tüm bu işleri @Bully ile @EFE UYSAL karıştırıyor başta dedim dosi karar değiştirmişse bildiği bişey vardır siz niye itiraz ediyorsunuz dedim ama kötülere engel olmak mümkün olmuyor bazen :)

evet yollamıştı her hafta yolluyor ms ye ama buraya gelince @Doğu yan çiziyor naptığı belli değil :)
buraya gelince yan çizen çok oldu. bir tek sen desteğini esirgemedin teşekkürler :)

senin naparsan doğruyu yapacağına eminim zaten tüm bu işleri @Bully ile @EFE UYSAL karıştırıyor başta dedim dosi karar değiştirmişse bildiği bişey vardır siz niye itiraz ediyorsunuz dedim ama kötülere engel olmak mümkün olmuyor bazen :)

evet yollamıştı her hafta yolluyor ms ye ama buraya gelince @Doğu yan çiziyor naptığı belli değil :)
Seni bir elime alırsam var ya, acayip şiddet uygulayasım geldi şu an tutmayın beni :A

bende yo

yolladı diye biliyorum. bugün pek bakmadim ama sanki @Doğu ya teşekkur mesajlari vardi bilmiyorum
Yanlışın var 23.30'da uyandım zaten bugün sonuçlar 21.00'da açıklanmış bile :) Dün de yollamadım @Çiğdem-'e sorabilirsin. Dediğim gibi internetim yok superonlinedan türknete geçtim geçmez olaydım bi türlü aktif olmadı evin interneti sefaleti yaşıyorum Ankaranın ortasında :)

Ulan ortalığı karıştırma pis herif nereye yollamışım git bi bak :A
sen benden dahamı iyi bileceksin her hafta ms yi takip ediyorum düzenli olarak oy yolluyorsun hatta bir kere banlanmadan önce daha oy verme işlemi başlamadan @Çiğdem- e puanlarını yollamıştın artniyetli herif allah kahretsin seni :)
o değil kötülerle konuşa konuşa bende kötü olacağım diye korkuyorum tahtaya vurmam lazım :)

Seni şu an acayip tokatlamak istiyorum :A Dua et ki adminler burda :A

O 1 paketteki 20 izmariti ağzına sokacam bakalım zevk alıyomusun sigaradan :A
biz zaten 20 sini uçuça ekleyip dibine kadar çekmiş insanız sigaradan bize düşman değil yoldaş olur pis noyancı :)

Seni şu an acayip tokatlamak istiyorum :A Dua et ki adminler burda :A
gerçekler ağır geldi tabi :)
la kimseye yaranamıyoruz keşke dobra bir insan olmasaydımda bende senin gibi yalana sığınabilseydim ama ne yazıkki doğruları pırtlatmadan duramıyorum allah kahretsin :)

Yanlışın var 23.30'da uyandım zaten bugün sonuçlar 21.00'da açıklanmış bile :) Dün de yollamadım @Çiğdem-'e sorabilirsin. Dediğim gibi internetim yok superonlinedan türknete geçtim geçmez olaydım bi türlü aktif olmadı evin interneti sefaleti yaşıyorum Ankaranın ortasında :)
tamam sorun değil. dediğim gibi jüride olmayacaksin artik zaten olmadin hiç. rahat olabilirsin . finalde canin isterse ozaman yollarsin

biz zaten 20 sini uçuça ekleyip dibine kadar çekmiş insanız sigaradan bize düşman değil yoldaş olur pis noyancı :)

gerçekler ağır geldi tabi :)
la kimseye yaranamıyoruz keşke dobra bir insan olmasaydımda bende senin gibi yalana sığınabilseydim ama ne yazıkki doğruları pırtlatmadan duramıyorum allah kahretsin :)
İnşallah @Çiğdem-'in gün arkadaşları seni araya alıp kısır yapar yerler :A

Seni bir elime alırsam var ya, acayip şiddet uygulayasım geldi şu an tutmayın beni :A
kendimi çok yalnız hissettim şu an kırk yalancı arasına düşmüş tek dürüst insan olarak şiddeti üstüme çekiyorum:) beni doğru dürüst savunanda yok ben sabah geliyim en iyisi :))

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Yukarda ben de kendisine şiddet içerikli bir mesaj yazdım zaten kardeşim :A Önce ben dalacam, fırsat kalırsa sen de dalarsın :A
Bu çok kaşınıyor başkanlığı düşünce sağa sola saldırmaya başlamış pis sıvacı :A Uzun süredir siyaset konuşa konuşa @destere'yi ihmal ettik. Dava arkadaşlarını satmaya başlamış ama merak etmesin ben onu hizaya getirmesini bilirim :A

orda sigara ddüşmanlarını puanlarımla yerin dibine batırmıştım zaten :) sanırım onlardan biride elendi iyide oldu :) stres attık düşmanlara karşı :)
Yanında ben olacam ki bak en geç 1 haftada sigarayı bırakırsın hemen adres var yazın geliyorum. :A

Çevremde tam 7 kişiye bıraktırdım hoş bir türlü en yakınım, abime bıraktıramadım ama 7 kişilik bir başarım var. :A

Yanında ben olacam ki bak en geç 1 haftada sigarayı bırakırsın hemen adres var yazın geliyorum. :A

Çevremde tam 7 kişiye bıraktırdım hoş bir türlü en yakınım, abime bıraktıramadım ama 7 kişilik bir başarım var. :A
Harikasin. Sigara Alkol nefret ederim