Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

@Bully 3 kisi elensin dedi @mrt-06 2 kişi dedi.
ister inan ister inanma hiç birşey belli degil. senin oy daha 24 saat olmadi be
ne 2 günü. Daha @MasacRE- çizgi filmleri yollamadi
Dosi yarışmayı uzatmak istediği için böyle bir karar almıştır, sunucu olarak da hakkı vardır ama destere de itirazında kendince haklı olabilir

Şimdi o sondan üçüncü her kimse destere takacak ona elenmediği için

Reactions: Tolstoyevski
Konsept değişti ha iyi bari o 3. normalde elenmesi gerekin kişi kimdi merak ediyorum

Herkes çıktı kime mesaj atsam kurutuyorum ben de çıkayım bari iyi geceler.

Hani nerde gececi tayfa. .ss

benim bu konu Kemal Sunal Haftasindaki yorumuda geçti. nerdeyse sonuc gecesi sayfasi kadar yorum yapildi. gerci bizimki 40 sayfaya yakindi. bakalim yarin ne olacak

Konsept değişti ha iyi bari o 3. normalde elenmesi gerekin kişi kimdi merak ediyorum
peki. iyi gezmeler

henüz bilinmiyor ama önceki haftalar henuz oy yollamayan var ve en son baktigimda 4 tane 3. adayimiz vardi

Şimdi insanın aklına kötü şeylerin gelmesi doğal tabii, destere zaten pis bir insan
Bakalım kim olacak o sondan üçüncü

herkesin aklına şüpheyi düşürdüm şimdi sondan üçüncü kim sorusu kafaları kurcalayacak ve dosi bu vebalin altından kalkamayacaktır

artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim

herkesin aklına şüpheyi düşürdüm şimdi sondan üçüncü kim sorusu kafaları kurcalayacak ve dosi bu vebalin altından kalkamayacaktır

artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirim
Gerçekten haklsıın bir anda konsept değişince insanın aklında soru işaretleri geliyor