@Çiğdem- kadar kuru bir iftira.ssO zamanlar gizliyodun ama izlediğini sonra içini döktürdüler vadici tayfa.
@Çiğdem- kadar kuru bir iftira.ssO zamanlar gizliyodun ama izlediğini sonra içini döktürdüler vadici tayfa.
Vadi'yi gerçek bizdeyken izliyordun gerçek bizliğimize özenmek için.kurtlar konseyi ve özgü namal için izledik yalan söylicek değilizsonra azalarak bitti iskender gidince bıraktımtamamen)) bizi 4 yıl öncesine ka meryoşu savunup bugün inat olsun diye anti meryoşcu olan @mrt-06 ve sokak şeysiyle karıştırma
Dur @sokak sanati ni etiketleyelimde arkasından konuşmuş olma.kurtlar konseyi ve özgü namal için izledik yalan söylicek değilizsonra azalarak bitti iskender gidince bıraktımtamamen)) bizi 4 yıl öncesine ka meryoşu savunup bugün inat olsun diye anti meryoşcu olan @mrt-06 ve sokak şeysiyle karıştırma
ıyyy şimdi tüm elemini kederini akıtacak konuyu mahvedecek.ssDur @sokak sanati ni etiketleyelimde arkasından konuşmuş olma.
Bizede eğlence çıkar.ıyyy şimdi tüm elemini kederini akıtacak konuyu mahvedecek.ss
Arkadan konuşmak yakıştımı sana dedikoducu kesildin başımıza.skurtlar konseyi ve özgü namal için izledik yalan söylicek değilizsonra azalarak bitti iskender gidince bıraktımtamamen)) bizi 4 yıl öncesine ka meryoşu savunup bugün inat olsun diye anti meryoşcu olan @mrt-06 ve sokak şeysiyle karıştırma
Dur @sokak sanati ni etiketleyelimde arkasından konuşmuş olma.
Bu lafın üstüne cevap verilmez bence.Bizde Meryem'i Hürrem'ken severdik Hürrem bitti Meryem bitti. Boşa tükenmişlik yaşamadı. Hurrem rolü ağır geldi kaldıramadı rolü ve bitti.
Bu lafın üstüne cevap verilmez bence.
Hadi la dün gördük efe ile çiko seni tınlamadı bile.Bi ben değilsin olmuyor senden kaosçu.
Ayrıca 150 bin mesaj yazmış onunda tükenme zamanı geldi. Ben bitirdim onuda.
tınlanacak değeri var mıHadi la dün gördük efe ile çiko seni tınlamadı bile.
Hadi la dün gördük efe ile çiko seni tınlamadı bile.
Diyorum ya onlar bana cevap vermekle uğraşır ben ise güler geçerim.O senin başarın ama. Çok iyi cevaplar verdin.@EFE UYSAL korktu Çiğdem hasta oldu.Ama arada laf atıyor Vasilyusa laf edemez kimse diye bugünde attı.
Diyorum ya onlar bana cevap vermekle uğraşır ben ise güler geçerim.
sinsi gülüşAynı sistem devam bence de, yani bu hafta 3 kişi elensin
fikrini demedin ?
aaa evet o olasılık yüksek.@Dosi eğer ben son 3'te isem 2 kişi elensin ama değilsem postala gitsin üçünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?