Ben almam@mrt-06 @Billy Kane @Bully @denizz19 @FaJi oylarınız bekleniyor ve biriniz çok fena 1 ler almaktasınız
Ben almam@mrt-06 @Billy Kane @Bully @denizz19 @FaJi oylarınız bekleniyor ve biriniz çok fena 1 ler almaktasınız
bak senBen almam
aklımda 😉Dizi jenerikleri konsepti olabilir aslında
Geçende de emin konuştum bir şey olmadı yine eminim.bak senbirileri daha öyle emin konusuyordu ama işte hiç bir şey kesin degil
aklımda 😉
bu arada senin puanlamana baktimda tam haftasinda özel yetkini devreye soktun. senin yüksek verdigin birisi çok kötü gidiyor oylamadasen normal oy verseydin o kişinin oyu belki bir nebze iyi olabilirdi
aa şuan kalbime sürgün şarkısı listemde çalıyor
Listede çalıyor dediğin pc demi çalıyor?bak senbirileri daha öyle emin konusuyordu ama işte hiç bir şey kesin degil
aklımda 😉
bu arada senin puanlamana baktimda tam haftasinda özel yetkini devreye soktun. senin yüksek verdigin birisi çok kötü gidiyor oylamadasen normal oy verseydin o kişinin oyu belki bir nebze iyi olabilirdi
aa şuan kalbime sürgün şarkısı listemde çalıyor
geçen baya 1 almiştin ama seni Kemal Sunal konsepti kurtardiGeçende de emin konuştum bir şey olmadı yine eminim.
ben herzaman mobilden giriyorum. ve sarki listesi yapmisim. suan muzik dinliyorum ve suan yanimda kal dinliyorum AListede çalıyor dediğin pc demi çalıyor?
hainin biri mesajıma ters pandik atmış bu ters pandik hareketi dönüp dolaşıp onu bulacaktır bunu not ettim bir yeresende öyle yap ozaman
İyi bir liste yapmışsındır kesingeçen baya 1 almiştin ama seni Kemal Sunal konsepti kurtardi
ben herzaman mobilden giriyorum. ve sarki listesi yapmisim. suan muzik dinliyorum ve suan yanimda kal dinliyorum A
sevdiği sanatcısına laf ettin diyehainin biri mesajıma ters pandik atmış bu ters pandik hareketi dönüp dolaşıp onu bulacaktır bunu not ettim bir yere)
evet genelde bu forumda ilkkez duyduğum sarkılarİyi bir liste yapmışsındır kesin
Leyla İle Mecnunda çok aldım sorun değil zaten düşük alacağımı biliyordum ondangeçen baya 1 almiştin ama seni Kemal Sunal konsepti kurtardi
ben herzaman mobilden giriyorum. ve sarki listesi yapmisim. suan muzik dinliyorum ve suan yanimda kal dinliyorum A
ben artik yatayim.çok bile durdumLeyla İle Mecnunda çok aldım sorun değil zaten düşük alacağımı biliyordum ondan
İyi gecelerben artik yatayim.çok bile durdum5 saat sonra uyanacam10 günlük tatilden sonra zaman alacak gibi erken yatmak.
iyi geceler
Ebrumun sesi şahanedir sen git Kahtalı Mıçı dinlehainin biri mesajıma ters pandik atmış bu ters pandik hareketi dönüp dolaşıp onu bulacaktır bunu not ettim bir yere)
kahtalı mıçı totosuna kaş göz çizse senin ebruyu ikiye katlar cazibedeEbrumun sesi şahanedir sen git Kahtalı Mıçı dinle
Ebrumun sesinin canlı performansını şimdinin popüler çakma şarkıcıları yapsın bakalımkahtalı mıçı totosuna kaş göz çizse senin ebruyu ikiye katlar cazibede)
Ben değilim@Bully @mrt-06 @Billy Kane ve @FaJi saat 18e kadar oylar gelmezse -10 puan akacaksiniz ve bazilariniz için listenin dibi anlamina geliyor
final puanini kaybedersin mi desem acaba sanaBen değilim
Darisi Atacanin basina. Okadar hatirlattim konustuk ÖzeldedeYollamayı başardık süre bitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?