En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

bak sen :D birileri daha öyle emin konusuyordu ama işte hiç bir şey kesin degil :A

Dizi jenerikleri konsepti olabilir aslında:)
aklımda 😉
bu arada senin puanlamana baktimda tam haftasinda özel yetkini devreye soktun. senin yüksek verdigin birisi çok kötü gidiyor oylamada :A sen normal oy verseydin o kişinin oyu belki bir nebze iyi olabilirdi :A
aa şuan kalbime sürgün şarkısı listemde çalıyor :)

bak sen :D birileri daha öyle emin konusuyordu ama işte hiç bir şey kesin degil :A

aklımda 😉
bu arada senin puanlamana baktimda tam haftasinda özel yetkini devreye soktun. senin yüksek verdigin birisi çok kötü gidiyor oylamada :A sen normal oy verseydin o kişinin oyu belki bir nebze iyi olabilirdi :A
Geçende de emin konuştum bir şey olmadı yine eminim. :D

aklımda 😉
Listede çalıyor dediğin pc demi çalıyor?:)

hainin biri mesajıma ters pandik atmış bu ters pandik hareketi dönüp dolaşıp onu bulacaktır bunu not ettim bir yere :))
sevdiği sanatcısına laf ettin diye :A @denizz19

İyi bir liste yapmışsındır kesin:)
evet genelde bu forumda ilkkez duyduğum sarkılar :) Kaan la baya ortak beğendiğimiz şarkılar var ve genelde onun benimle paylaşımlarımdan oluşan şarkılar :) Kalbime sürgün senin Ezon sayesinde dinlemiştim :)

geçen baya 1 almiştin ama seni Kemal Sunal konsepti kurtardi :)

ben herzaman mobilden giriyorum. ve sarki listesi yapmisim. suan muzik dinliyorum ve suan yanimda kal dinliyorum A
Leyla İle Mecnunda çok aldım sorun değil zaten düşük alacağımı biliyordum ondan :D

Leyla İle Mecnunda çok aldım sorun değil zaten düşük alacağımı biliyordum ondan :D
ben artik yatayim.çok bile durdum :D 5 saat sonra uyanacam :D 10 günlük tatilden sonra zaman alacak gibi erken yatmak.
iyi geceler

@Bully ve @mrt-06 son 15 dakika. Oy gelmezse -10 puan alacaksiniz.
Atacan hic bir bildirimimede geri dönus yapmiyorsun.