- Reaksiyon puanı
- 114,088
- Puanı
- 1,060
neyseki 2 hafta daha var telafi için daha ezecektin sen rakipleriSağlık olsun
neyseki 2 hafta daha var telafi için daha ezecektin sen rakipleriSağlık olsun
Sevimli Hayalet Casper sevmeyen bir nesil varsa ölsün o nesilneyseki 2 hafta daha var telafi için daha ezecektin sen rakipleri
Severler muhakkak ama daha fazla sevdikleri vardırSevimli Hayalet Casper sevmeyen bir nesil varsa ölsün o nesil
Yine uğursuz uğursuz konuşup beni galeyana getiriyorsun yemezlerSeverler muhakkak ama daha fazla sevdikleri vardır
ben severek izlerdim
daha önce ne demistimki ? ama Garip i ima etmistim ve öylede olmuştuYine uğursuz uğursuz konuşup beni galeyana getiriyorsun yemezler
Kız sus benim gibi bir cevheri harcayamazsındaha önce ne demistimki ? ama Garip i ima etmistim ve öylede olmuştu
suan cokta iddiali degilsin gibi ama gecen hafta 3. haftayi zirvede kapatman eksikliğini tamamlamisti
Ben ne yapabilirimki halkın taktiri inan 1 verilene çok üzülüyorum ama belki kalan oylar ona çalışırKız sus benim gibi bir cevheri harcayamazsın
Elenirsem daha da uğramam konuya fena tehdit içerirBen ne yapabilirimki halkın taktiri inan 1 verilene çok üzülüyorum ama belki kalan oylar ona çalışır
uğramasan konuya Dosi Deniz diye birşey kalmaz , fena gerçeklik payı içerirElenirsem daha da uğramam konuya fena tehdit içerir
Senin sevgin böyle bir kalemde bitiyorsa varsın kara toprağın oluğramasan konuya Dosi Deniz diye birşey kalmaz , fena gerçeklik payı içerir
demek öleyim ha 😡Senin sevgin böyle bir kalemde bitiyorsa varsın kara toprağın ol
Gizli aşk cümlesini sezememişsin düz mantık at gözlüğüyle bakmışsın Ya benimsin Ya kara toprağın yani Ya ben seveceğim ya hiç kimse
sevildiğimi biliyorum zatenGizli aşk cümlesini sezememişsin düz mantık at gözlüğüyle bakmışsın Ya benimsin Ya kara toprağın yani Ya ben seveceğim ya hiç kimse
yalnız bu klip sessize alıp izlenince daha keyifli olur görüntüler şahane ama ses kötü
sende öyle yap ozamanyalnız bu klip sessize alıp izlenince daha keyifli olur görüntüler şahane ama ses kötü
Yine bu hafta 3 hafta sonuçları toplanıp açıklancak dimi yanılıyomuyumsende öyle yap ozaman
ve bu hafta 3 kişi eleniyorYine bu hafta 3 hafta sonuçları toplanıp açıklancak dimi yanılıyomuyum
Konseptler gerçekten ilginç daha neler bizi bekliyove bu hafta 3 kişi eleniyor
genelde 1 gün öncesinde gelir aklimada şimi yarin ve perşembe öğreneceğiniz konseptler normal tabi heran aklıma tuhaf konsept gelmezseKonseptler gerçekten ilginç daha neler bizi bekliyo
Dizi jenerikleri konsepti olabilir aslındagenelde 1 gün öncesinde gelir aklimada şimi yarin ve perşembe öğreneceğiniz konseptler normal tabi heran aklıma tuhaf konsept gelmezse