En İyi Ben Seçerim 1-3. Hafta Oy Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet seni ezdi resmen gözlerimle gördüm ben şahidim
Dimi, halbuki ben nasıl da çırpındım bugün konusunu coşturmak için
Ama senin şahitliğin kafamı karıştırıyor biraz

Canım kardeşim sen mesafelkeri dert etme ben furuma giremiyorum ama işte girince olur artık olmadı sen atla gel istanbul turu atarız hep birlikte

Selamın ALeyküm
ben dedikten sonra pek bir anlamı kalmadı bu işin ama yinede allahın selamı işte almasak olmaz

aleyküm selam gözlemci görmeyeli nörüyon

@destere bu tabloya diss atan olmamış
demekki senin düşük puanlar bile seviliyor
valla bana fırsatını buldukları an balyozu indiriyorlar senden çekinmişlerdir bence
nasıl olsa benim mesajım değil diss atan olsada umrumda olmaz

yalnız sen @Bully e bu haksızlığı yapmayacaktın gerçekten kınıyorum seni
)

Dimi, halbuki ben nasıl da çırpındım bugün konusunu coşturmak için
Ama senin şahitliğin kafamı karıştırıyor biraz
böyle bir fırsat yakalamışımki karçırırmıyım
yiyin birbirinizi
)

ben dedikten sonra pek bir anlamı kalmadı bu işin ama yinede allahın selamı işte almasak olmaz

aleyküm selam gözlemci görmeyeli nörüyon

Valla en çokta gözüm seni aradı
Neyse ki direkt karşıma çıktın , Ben iyim aynı okul devam ediyor asıl sen neler örüyorsun
aynen ben biran önce selam vermeden gözükmeden kaçma peşindeydim ama neyse artık yakalandım önemi kalmadı

sanırım yabancı dizilerde beni ektiğin için bir pişmanlık yaşıyorsun kaçışın o yüzden olabilir sebepsiz değildir hepsini ikinci bölümlerde terketmiştin

yine seninle birlikte tekleyenlerden biride @MelankoliK
öyle deniz feneri gibi arada bir parlayıp duruyor yakalayana aşkolsun

La hiç rastlaşamıyoruz bu ara hazır fırsatını bulmuşken bi yerleri sıvayalım bu gece.

ne haksizliği yaptim @Bully e?
siz beni ne konuda cekiştiroyorsunuz suan tam okuyamiyorum. 25. sayfadamiyim ne gelirim birazdan ifade almaya

ne haksizliği yaptim @Bully e?
siz beni ne konuda cekiştiroyorsunuz suan tam okuyamiyorum. 25. sayfadamiyim ne gelirim birazdan ifade almaya
valla bende olayın ayrıntısını bilmiyorum ama son mesajda @Bully sana olur olmadık şeyler söylemeye başladı neyseki ben engel oldum

Valla hep okulu bahane ediyorum da sadece bahane gibi oluşuyor artık kendi gözümde de

Ben izledim ya yabancı diizileri melankolik 2.bölümde bırakıyordu hep

Canım kardeşim sen mesafeleri dert etme ben foruma giremiyorum ama işte girince olur artık olmadı sen atla gel istanbul turu atarız hep birlikte

Selamın ALeyküm
Ah bir İstanbul'a yolumuz düşse
Düşmese de bakarsın ben atlar gelirim yazın

Ama siz beni perişan edersiniz kesin, ben çok sevmem fazla yürümeyi

La hiç rastlaşamıyoruz bu ara hazır fırsatını bulmuşken bi yerleri sıvayalım bu gece.
rastlaşamıyoruz ama bunun sebebi ben değiliz sensin
kendini gecelerden çektin inzivaya çekildir kırk yılda bir anca basketçi sapları dikizlerken görüyoruz seni

birde bizim kolumuz kanadımız kırık bu aralar @Doğu nun banlanması bizi çok kötü etkiledi

Ah bir İstanbul'a yolumuz düşse
Düşmese de bakarsın ben atlar gelirim yazın

Ama siz beni perişan edersiniz kesin, ben çok sevmem fazla yürümeyi

Canım sen gel biz seni taht alır ona oturtur sırtımızda başımızın üzerinde taşırız

Az yede kendine uşak tut

Araba ayarlarız

Valla hep okulu bahane ediyorum da sadece bahane gibi oluşuyor artık kendi gözümde de

Ben izledim ya yabancı diizileri melankolik 2.bölümde bırakıyordu hep
topu taca attın yine

bates motelde kaçıncı bölümde kalmıştın bir olayıns ağlamasını yapalım

Napalım staj beni kötü vurdu özellikle hafta içi mafediyor beni.
Mecburi olarak 1 en geç 2'de yatıyorum sabahın 7'sinde kalkıyorum, hep uykusuzum zaten. Elden bir şey gelmiyor ama bitecek az kaldı 2 aya rahata ereceğim.
@Doğu da biraz kafa dinlemeye ihtiyaç duydu referandumdan sonra damlayacağını düşünüyorum.

iki ay sonrada ben terkederim buraları demekki önümüzdeki ekime kadar şöyle bir ağız tadıyla ortalığı sıvayamayacağız