- Reaksiyon puanı
- 59,816
- Puanı
- 1,060
Dimi, halbuki ben nasıl da çırpındım bugün konusunu coşturmak içinevet seni ezdi resmen gözlerimle gördüm ben şahidim
Dimi, halbuki ben nasıl da çırpındım bugün konusunu coşturmak içinevet seni ezdi resmen gözlerimle gördüm ben şahidim
Evet fark etmemişim aradan kaçmış.@MEnes seni övdüm görmemişsin
ilk mesajda siyaha boyaladim toplam final puanı
efe 6
emre 5
bully 4
deniz 4
Atacan 4
ozmoturk 3
faji 3
vadikizi 3
ben dedikten sonra pek bir anlamı kalmadı bu işin ama yinede allahın selamı işte almasak olmazCanım kardeşim sen mesafelkeri dert etme ben furuma giremiyorum ama işte girince olur artık olmadı sen atla gel istanbul turu atarız hep birlikte
Selamın ALeyküm
valla bana fırsatını buldukları an balyozu indiriyorlar senden çekinmişlerdir bence
böyle bir fırsat yakalamışımki karçırırmıyımDimi, halbuki ben nasıl da çırpındım bugün konusunu coşturmak içinAma senin şahitliğin kafamı karıştırıyor biraz
ben dedikten sonra pek bir anlamı kalmadı bu işin ama yinede allahın selamı işte almasak olmaz
aleyküm selam gözlemci görmeyeli nörüyon
dikkatini cekeyim ilk haftadan değil 3. haftadan elendinTamam la anladık yine ilk haftadan saçma bir şekilde elendim işte, şov bitti hadi dağılın.
Konu kilit. @Bully
sanırım yabancı dizilerde beni ektiğin için bir pişmanlık yaşıyorsun kaçışın o yüzden olabilir sebepsiz değildir hepsini ikinci bölümlerde terketmiştinValla en çokta gözüm seni aradıNeyse ki direkt karşıma çıktın , Ben iyim aynı okul devam ediyor asıl sen neler örüyorsunaynen ben biran önce selam vermeden gözükmeden kaçma peşindeydim ama neyse artık yakalandım önemi kalmadı
La hiç rastlaşamıyoruz bu ara hazır fırsatını bulmuşken bi yerleri sıvayalım bu gece.ben dedikten sonra pek bir anlamı kalmadı bu işin ama yinede allahın selamı işte almasak olmaz
valla bana fırsatını buldukları an balyozu indiriyorlar senden çekinmişlerdir bencenasıl olsa benim mesajım değil diss atan olsada umrumda olmaz
yalnız sen @Bully e bu haksızlığı yapmayacaktın gerçekten kınıyorum seni)
böyle bir fırsat yakalamışımki karçırırmıyımyiyin birbirinizi)
ne haksizliği yaptim @Bully e?ben dedikten sonra pek bir anlamı kalmadı bu işin ama yinede allahın selamı işte almasak olmaz
valla bana fırsatını buldukları an balyozu indiriyorlar senden çekinmişlerdir bencenasıl olsa benim mesajım değil diss atan olsada umrumda olmaz
yalnız sen @Bully e bu haksızlığı yapmayacaktın gerçekten kınıyorum seni)
böyle bir fırsat yakalamışımki karçırırmıyımyiyin birbirinizi)
sanırım yabancı dizilerde beni ektiğin için bir pişmanlık yaşıyorsun kaçışın o yüzden olabilir sebepsiz değildir hepsini ikinci bölümlerde terketmiştin
yine seninle birlikte tekleyenlerden biride @MelankoliKöyle deniz feneri gibi arada bir parlayıp duruyor yakalayana aşkolsun
Ah bir İstanbul'a yolumuz düşseCanım kardeşim sen mesafeleri dert etme ben foruma giremiyorum ama işte girince olur artık olmadı sen atla gel istanbul turu atarız hep birlikte
Selamın ALeyküm
rastlaşamıyoruz ama bunun sebebi ben değiliz sensinLa hiç rastlaşamıyoruz bu ara hazır fırsatını bulmuşken bi yerleri sıvayalım bu gece.
ne haksizliği yaptim @Bully e?
siz beni ne konuda cekiştiroyorsunuz suan tam okuyamiyorum. 25. sayfadamiyim ne gelirim birazdan ifade almaya
@destere ile hiç uğraşamam şimdi, öyle diyorsa öyledirvalla bende olayın ayrıntısını bilmiyorum ama son mesajda @Bully sana olur olmadık şeyler söylemeye başladı neyseki ben engel oldum
Ah bir İstanbul'a yolumuz düşseDüşmese de bakarsın ben atlar gelirim yazın
Ama siz beni perişan edersiniz kesin, ben çok sevmem fazla yürümeyi
topu taca attın yineValla hep okulu bahane ediyorum da sadece bahane gibi oluşuyor artık kendi gözümde de
Ben izledim ya yabancı diizileri melankolik 2.bölümde bırakıyordu hep
Napalım staj beni kötü vurdu özellikle hafta içi mafediyor beni.rastlaşamıyoruz ama bunun sebebi ben değiliz sensinkendini gecelerden çektin inzivaya çekildir kırk yılda bir anca basketçi sapları dikizlerken görüyoruz seni
birde bizim kolumuz kanadımız kırık bu aralar @Doğu nun banlanması bizi çok kötü etkiledi
Ay kırk yılın başı bir iltifat edelim dedik cevap 4 saat sonra geldi, bir daha da yaparsamteşekkürler
buydu galiba ?
topu taca attın yine
bates motelde kaçıncı bölümde kalmıştın bir olayıns ağlamasını yapalım
iki ay sonrada ben terkederim buraları demekki önümüzdeki ekime kadar şöyle bir ağız tadıyla ortalığı sıvayamayacağızNapalım staj beni kötü vurdu özellikle hafta içi mafediyor beni.Mecburi olarak 1 en geç 2'de yatıyorum sabahın 7'sinde kalkıyorum, hep uykusuzum zaten. Elden bir şey gelmiyor ama bitecek az kaldı 2 aya rahata ereceğim.@Doğu da biraz kafa dinlemeye ihtiyaç duydu referandumdan sonra damlayacağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?