Kaancım hiç arayıp sormuyorsunGördüm az önce, @gözlemci buralarda aktif olmasa da reelde çalışıyor
Kaancım hiç arayıp sormuyorsunGördüm az önce, @gözlemci buralarda aktif olmasa da reelde çalışıyor
kaç tane yedim senden?Bakalım kaç tane diss yiyecen benden bir akşamda
@destere bu resmi görmemiş
final puanlari toplam ve haftalik olarak ilk mesaja eklendi.
@Bully 3 haftada 4 puan toplarken @denizz19 1 haftada 4 puan topladıve @mrt-06 4 puan aldı
@EFE UYSAL ilk sonuç gecemizin şampiyonuonu 5 puanla @xemrexxx takip etti
@ozmoturk @FaJi @vadikızı 3 puan aldılar. hepinize tebrikler
kaç tane yedim senden?
aboooo 51 tane yemişim toplamda
@MEnes seni övdüm görmemişsinyakışıklı @MEnes in oylarıgördümde onu
Garip – mahkeme sahnesi - 21
Şaban oğlu Şaban – Parola - 20
Şaban oğlu Şaban - Çadır - 19
Şaban oğlu Şaban Bohçacı kılığı - 18
Şaban oğlu Şaban- hırsızı vurdum - 17
Korkusuz korkak - Mesela yani - 16
Şaban oğlu Şaban- Kadırgalıyı hakladık - 15
Tosun Pasa- tuvalete gitme sahnesi - 14
Çöpcüler kralı - Belediye parkımıza hoşgeldiniz - 13
Çöpçüler kralı - kız kaçırma - 12
Çöpçüler kralı recap 36.50-41 - 11
ilk mesajda siyaha boyaladim toplam final puanıdosi şu final puanı alanları şöyle bir temiz kağıda geçirsende tekrar anlatsan çok karışık olmuş böyleben tam olayı çözemedim birde final puanı alan ilk üç ilerleyen haftalarda avantaj elde edecek diyordun o açıklamandada tam bir netlik yok
@EFE UYSAL özel mesaj yazmış bana ben anlamadım sen bir bak yoksa ben elendimmi diyor yani o derece karışık yazmışsın
şimdi ilk üç hangisi oluyor@MEnes seni övdüm görmemişsin
ilk mesajda siyaha boyaladim toplam final puanı
efe 6
emre 5
bully 4
deniz 4
Atacan 4
ozmoturk 3
faji 3
vadikizi 3
şimdi finale kalan yarısmacılarin yarisma boyunca topladiklari puanlara göre fazladan final puani alacaklar. 3 finalistimiz olacak ve puana göre 3-2-1 puan verilecekşimdi ilk üç hangisi oluyor
3 kişi dört puan almış bence o üç kişiyide üçüncülükten safdışı et onlar yönetimde bulunan kötü insanlar onların yerine halktan isimlere yer vermen lazımmesela @ozmoturk ü üçüncü ilan edebilirsin
Ayran içtik ayrı düştük demek Enis'imKaancım hiç arayıp sormuyorsunnasılsın iyi misin dostum
şuan tek tek bakiyorum yorumlara. anlamişsindir belkiAyran içtik ayrı düştük demek Enis'imNolsun ya idare ediyoruz, okulu bitirmeye uğraşıyoruz işte, sen nasılsın
Deniz'le her haftasonu berabersiniz maşallah
Al benden de o kadarAyran içtik ayrı düştük demek Enis'imNolsun ya idare ediyoruz, okulu bitirmeye uğraşıyoruz işte, sen nasılsın
Deniz'le her haftasonu berabersiniz maşallah
Benle Deniz'i karşılaştırırken beni ezmişsin sanki, öyle bir hissiyat aldımfinal puanlari toplam ve haftalik olarak ilk mesaja eklendi.
@Bully 3 haftada 4 puan toplarken @denizz19 1 haftada 4 puan topladıve @mrt-06 4 puan aldı
@EFE UYSAL ilk sonuç gecemizin şampiyonuonu 5 puanla @xemrexxx takip etti
@ozmoturk @FaJi @vadikızı 3 puan aldılar. hepinize tebrikler
kaç tane yedim senden?
aboooo 51 tane yemişim toplamda
@destere bu resmi görmemiş
az ezelim ne olacak günlerce @denizz19 un doğum günü gibi davranacam.Benle Deniz'i karşılaştırırken beni ezmişsin sanki, öyle bir hissiyat aldım
Sana kaç diss attığımı hatırlamıyorum ama çoktu yaFırsat bu fırsat atıyoruz işte sana, yarışma sonunda enlere gireceksin inşallah
şimdi finale kalan yarısmacılarin yarisma boyunca topladiklari puanlara göre fazladan final puani alacaklar. 3 finalistimiz olacak ve puana göre 3-2-1 puan verilecek
Muhtemelen kaybolurum ama sonra gelirim ya sabah kursum vargözlemci az işim var kaybolmazsan dönecem etiketine ve hal hatirini sorarim
evet seni ezdi resmen gözlerimle gördüm ben şahidimBenle Deniz'i karşılaştırırken beni ezmişsin sanki, öyle bir hissiyat aldım
Sana kaç diss attığımı hatırlamıyorum ama çoktu yaFırsat bu fırsat atıyoruz işte sana, yarışma sonunda enlere gireceksin inşallah
Acaba hanginizin egosu daha yüksekAl benden de o kadarOkulun son senesi bitsin artık ya
Deniz benden ayrı su bile içemiyor artıkben olmayınca depresyona giriyormuşbende kıramıyorum tabi
la insan bir selam verir mekana girerken öyle cumburlop dalınmazki ?Muhtemelen kaybolurum ama sonra gelirim ya sabah kursum varHiç boş durmuyoruz ki
Daha o yere gelemedin demek ki, tamam bekliyorumşuan tek tek bakiyorum yorumlara. anlamişsindir belki
Acaba hanginizin egosu daha yüksek
Ah İstanbul'da olsam ben de eşlik ederdim size de işte, mesafeler birçok şeye engel ne yazık ki
Selamın ALeykümla insan bir selam verir mekana girerken öyle cumburlop dalınmazki ?
@destere bu tabloya diss atan olmamışassolist @destere zaten Efeye tam puan verecegini sigara konseptiyle geleceklerede asagida olacagini demisti
@EFE UYSAL = Hayvan hakları = 11 puan
@vadikızı = Şidetin bahanesi yoktur! = 10 puan
@xemrexxx = Baba beni okula gönder = 9 puan
@ozmoturk = trafik hayattır = 8 puan
@Billy Kane = İş kazaları = 7 puan
@Bully = Can kaybediyoruz = 6 puan
@sokak sanati = Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Onu Yeme Bunu Yeme = 5 puan
@denizz19 = Bonzai = 4 puan
@mrt-06 = Yeşilay kamu spotu = 3 puan
@DarkLeqenD = Hadi baba! = 2 puan
@FaJi = Sigarayı Acilen Bırakman gerek = 1 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?