senin listen süper ama izlemeyi düşündüklerini yani listendekileri izlemeye başlasan daha güzel olacakBenim listemi nasıl buldun ?![]()
![]()
senin listen süper ama izlemeyi düşündüklerini yani listendekileri izlemeye başlasan daha güzel olacakBenim listemi nasıl buldun ?![]()
![]()
Better Caul Saul yarım bırakmıştım ona bugün başlayacagimsenin listen süper ama izlemeyi düşündüklerini yani listendekileri izlemeye başlasan daha güzel olacak![]()
bates motel e ne zaman başlayacaksın ben asıl onu sormuştumBetter Caul Saul yarım bırakmıştım ona bugün başlayacagim![]()
![]()
İzlediğim yabancı dizisi 10'u geçmez ama izlediklerimi sıralarsam
İzlediğim halde listeye alamadığım bir tek Fargo var.
- Game Of Thrones
- Da Vinci Demons
- Vikings
- The Walking Dead
- Friends (12 bölümde bu sırada dahada yükselebilir.
)
- Following
- How i Met Your Mother
- True Detective
- How to Get Away With Murder
- Outlander
Yarıda bıraktıklarımı saymazsak.
![]()
1.5 senede 22 bölüm izledin pes.Güncelleyeyim bence.
- Game Of Thrones
- Vikings
- The Walking Dead
- Marco Polo
- Friends (1. sezon bitti. Aynı sırasında kaldı.)
- Da Vinci Demons
- Empire
- Outlander
- How i Met Your Mother
- How to Get Away With Murder
Oz'u listeye almadım. Çok iyi değil çünkü.
True Detective 2. sezon olmadı.
Yakın zamanda Fear The Walking Dead ile Spartacus girer listeme.![]()
1.5 senede 22 bölüm izledin pes.![]()
demekki normal dizi kanallarındakı yayın gibi ilerliyorsun hani dizi kanalları haftalık yayınlar ya1.5 senede 22 bölüm izledin pes.![]()
Konuyu hortlatman iyi oldu.1 | Breaking Bad
2 | Game of Thrones
3 | House of Cards
4 | Spartacus
5 | Da Vinci's Demons
6 | Dexter
7 | Better Call Saul
8 | Doctor Who
9 | True Detective
10 | The Walking Dead
Daha çok hortlayacak böyle konuKonuyu hortlatman iyi oldu.![]()
Bu listenin kesinlikle değişmesi gerekiyor.En İyi 10 Yabancı Dizi Listem
1-The Walking Dead ( Kesinlikle süper dizi , beni hayata bağlayan bir dizi, umarım birgün bu dizide oynarım )
2- Fear The Walking Dead ( Daha başmadı ama şimdiden 2.sırada )
3- Breaking Bad ( son sezonu halen aklımda , drama bu kadar iyi yansıtılmazddı 5.sezonun 14.bölümünü izlerken kalbim küt küt atmıştı harika bir dizi )
4-Prison Break ( İlk sezonu harika harika ! zekice kurgulanmış senaryo belkide 3.sırada olmasının neden her sezonun 22 bölüm olmasından dolayıdır adam gibi 13 bölüm olsa süper olurdu ayrıca ülkemizde en çok izlenen dizilerdendi )
5- Game Of Thrones ( Hiç izlemedim ama çok popüler dizi seneye başlayacağım )
6- Lost ( Efsane kesinlikle , ilk 3 sezon zekice kurgulanmış hiçbir maliyetten kaçınılmamış bir dizi , Türkiye'de yayınlandığı zaman herkes bu diziyi konuşuyordu , 5 ve 6 sezonları izleyeceğim)
7.The Killing ( Kesinlikle harika bir dizi , finalde ağlayacaktım nerdeyseforumda ilk başta hak ettiği değeri göremedi ama sonradan gördü , lütfen izleyin sizde
)
8-Orphan Black ( Tatiana desem yeterli dimi ?)
9- Bates Motel ( 2013 yılın dizilerinden olmuştu çok iyi hatırlarım )
10-Revenge ( Emily ve Victoria için yoksa dizide bir halt yok)
Vikings , Better Caul Saul , Empire , Episodes bu dizilerde yakında takip ediyor belki ilerleyen zamanda girebilir. ( Girer bence)
@destere @OzaN @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @yatutarsa @mrt-06 @cevaa @Forumdash @gundix123 @gizmo @kaan955
Evet arada yenilemek lazım.Aslında herkesin belli aralıklarla listesi değişebilir çünkü durmadan yabancı dizi çıkıyor![]()
revize edelimorada da yabancı dizileri yazıyidik ama @destere yazamıyordu şopar için özel konu açılmış neyse oradakini kopyalayayım
heroes
gossip girl
glee
pretty little liars
game of thrones
revenge
borgias
tudors
merlin
da vinci's demons
Sense 8 ilk sezondan girmiş listene?😱revize edelim
1.heroes