En Özlenilen Dizi 2010-2015 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar

Dosi hanım bir gelmiş pir gelmiş maşallah
Yalnız aklınızda etkinlik yapma fikri varsa öncelikle en favori şarkı etkinliğini önerebilir miyim. 2023'e yaklaştığımız şu günlerde hala 2021 yılının şarkısını seçememiş bulunmaktayız. Siz bu işi üstlenmezseniz kimse yapmaz maalesef

Reactions: Dosi
Onu yöneticiler halletmiyor muydu?

Bilemedim. Bi araştırırım ama çok uğraştırıcı bir etkinlik. @MEnes el atacaksa ve sende kaybolmayacaksan bakılır duruma

Onu yöneticiler halletmiyor muydu?

Bilemedim. Bi araştırırım ama çok uğraştırıcı bir etkinlik. @MEnes el atacaksa ve sende kaybolmayacaksan bakılır duruma
Yani benden nasıl bir destek ve el atma bekleniyor bilemiyorum ama benim forumdaki bir etkinliğe zaman bulup ayırabilme ihtimalim fazlasıyla düşük gibi Zey sen de tahmin edebilirsin ki... O yüzden boşver favori müzik falan uğraşmayalım...

@MEnes kim , etkinlik kim be dosiciğim.
Sen de haklısın, nasıl da biliyorsun beni...

Ben kaybolmam da @MEnes in el atması konusunda ciddi değilsindir umarım Dosi hanım
Siz aktif oldukça ben de aktif olurum. Anket zamanları özellikle daha fazla giriş yapın. 1 haftaya tatile gireceğiz. Okul yokken planlama yapıp ona göre nelere el atarım bakmam gerekiyor

manevi desteği kastetmiştim aslında

Manevi destek dersen elbette orada her zaman varım biliyorsun...
Sen kararı verdiğin an desteğim anında orada biter...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Öğrendim...
@dosimosi . Kütük yoldaşım @MasacRE bile hak veriyor...

Oylamaları kaçırmayacak kadar forumda bulunurum elbet ama eskisi kadar aktiflik çıkmaz artık bizden geçti o işler
Bu arada mavileri de giymişsiniz Dosi hanım hayırlı olsun. Yönetici de olduğunuza göre etkinlik şov bizi bekliyor mesajını aldım bu durumdan

Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet biraz öyle oldu
sırf sen istedin diye aldım maviyi
. Harıl harıl şarkı listesi oluşturuyorum
bu gece konu gelir gibi.
Günlük gel işte

Reactions: MasacRE
Evet biraz öyle oldu
sırf sen istedin diye aldım maviyi
. Harıl harıl şarkı listesi oluşturuyorum
bu gece konu gelir gibi.
Günlük gel işte
Dosi hanım benim için mavi olmuşsa ben de artık bundan sonra her gün bu foruma girerim arkadaş

Ooo konu geliyor demek, bu nasıl bir hız bee
Gör bunları gör... @Sherlock

Dosi hanım benim için mavi olmuşsa ben de artık bundan sonra her gün bu foruma girerim arkadaş

Ooo konu geliyor demek, bu nasıl bir hız bee
Gör bunları gör... @Sherlock
Bugünü bekler gibi biraz hızlı bir giriş oldu ama oldu bi kere
bu enerji varken yardıracağım

Aramızda 2 saat var. Baya geç gelir gibi. 250lerde olan listeyi eleyerek ayarlıyorum

Bugünü bekler gibi biraz hızlı bir giriş oldu ama oldu bi kere
bu enerji varken yardıracağım

Aramızda 2 saat var. Baya geç gelir gibi. 250lerde olan listeyi eleyerek ayarlıyorum
Forumda kimsecikler yokken daha rahat yaparsın zaten boşver. Biz de yarın görürüz konuyu artık

Forumda kimsecikler yokken daha rahat yaparsın zaten boşver. Biz de yarın görürüz konuyu artık
2 günede artık anketlere başlarız
detayları o konuda yazarız artık, burdan kaybolmasın