En Özlenilen Dizi 1990-2009 Sona Erdi! | Kazanan: Hayat Bilgisi

Avrupa Yakası'nı desteklesem de Hayat Bilgisi de iyi dizidir. Tebrik ederim.

@Dosi senin de eline, emeğine sağlık. Yine çok başarılı bir şekilde yürütüp tamamladın etkinliği. Ben belli bir kısmını kaçırsam da yetiştiğim kısımlarda oylarımı verip konulara katkıda bulunmaya çalıştım. Bundan sonraki etkinliklerde baştan sona kadar aktif olarak katılım sağlamaya çalışırım artık

Reactions: mrt-06 and Dosi
ilk cümle pek olmamış ama anladım ben
sağlık o anlamda kullanılmiyor bizde

son cümle içinde 😍
ve güzel sözler içinde teşekkürler. Sende kadrolu jürilerimizdendin🤗
Sen yapacanda katılmayacağız

Valalhi bende yazarken bir tuhaflık var dedim cümlede ama eminim anlar o dedim

Birsonraki dizi eşleşmelerini bekliyorum

Reactions: Angelica and Dosi
Teşekkürler Utku Bey. Sana arada kızdım ama tabiki elinde olmayan birseydi
Foruma girmemiştin. En Favori Güzel'de fazlasıyla desteğini esirgemeyince bu etkinlikte yokluğun haliyle belli oluyordu ama herzamanki gibi aktif olduğun süreçte desteğini hiç eksik etmedin
. Sizin ilginiz sayesinde böyle etkinlikleri yürütmek zevkli oluyor 🤗

Reactions: MasacRE
Sen yapacanda katılmayacağız

Valalhi bende yazarken bir tuhaflık var dedim cümlede ama eminim anlar o dedim

Birsonraki dizi eşleşmelerini bekliyorum
Ah sağol

Bir süre köşeme çekileceğim ama farklı etkinlikler yürutebilirim ilerde. Durumlara bağlı. 😊

Reactions: The_Erinch
@Dosi emeğine sağlık, güzel bir etkinlik oldu. Benim gönlüm Cennet Mahallesi ve Sihirli Annem'den yanaydı ama olsun. Hayat Bilgisi'ne tebrikler.

Reactions: Dosi
Reactions: Hazem
Vayyy, forum sonunda bir yarışmayı hak eden bir şeye kazandırmış. 6 yıldır ilk kez şahit oluyorum böyle bir şeye.
sırf bu yüzdende beni etiketleyip tebrik etmen gerekirdi 😡 Etkinliği yürüten bendim ne de olsa

Reactions: DarkLegenD
Bana göre Avrupa Yakası daha çok hak ediyordu ama Hayat Bilgisi de güzel bir dizi olduğu için itiraz etmeyeceğim. Emeklerine sağlık.
@Dosi

Bana göre Avrupa Yakası daha çok hak ediyordu ama Hayat Bilgisi de güzel bir dizi olduğu için itiraz etmeyeceğim. Emeklerine sağlık.
@Dosi
Teşekkür ederim
ve gelmişken konuyu da sabitlersen memnun olurum

Reactions: Aserat
Çok daha iyi diziler vardı bence, takdiri forumundur tabii ki de oy verdiğim bir çok dizi elendi maalesef. Final çok sönük oldu benim açımdan ama yine de 'Hayat Bilgisi' kazandığı için üzülmedim.

Emeklerine sağlık @Dosi.

Teşekkür ederim

Finalin neresi sönük be, kafa kafaya gitti
@DarkLegenD memnun ve ilkkez hak eden kazandı yazmiş üstte

Teşekkür ederim

Finalin neresi sönük be, kafa kafaya gitti
@DarkLegenD memnun ve ilkkez hak eden kazandı yazmiş üstte
Etkinlik başladığında ben yoktum. Sonlara doğru geldim de kalan dizilerden daha iyileri vardı bence. Benim açımdan sönük kaldı yani yoksa takip ettim sonuçları zaten.

Reactions: Dosi