öyle olsun bakalım ama hatırlatma etiketlerimde oluyordu
Söyledimmi bilmiyorum ama bana forumdaki çoğu etiket gelmiyo konuya girince anca görüyorum valla
öyle olsun bakalım ama hatırlatma etiketlerimde oluyordu
sorun değil canım. Önemli turlarda oyladın en azındanSöyledimmi bilmiyorum ama bana forumdaki çoğu etiket gelmiyo konuya girince anca görüyorum valla
Sen yapacanda katılmayacağızilk cümle pek olmamış ama anladım ben sağlık o anlamda kullanılmiyor bizde
son cümle içinde 😍
ve güzel sözler içinde teşekkürler. Sende kadrolu jürilerimizdendin🤗
Teşekkürler Utku Bey. Sana arada kızdım ama tabiki elinde olmayan birseydi Foruma girmemiştin. En Favori Güzel'de fazlasıyla desteğini esirgemeyince bu etkinlikte yokluğun haliyle belli oluyordu ama herzamanki gibi aktif olduğun süreçte desteğini hiç eksik etmedin. Sizin ilginiz sayesinde böyle etkinlikleri yürütmek zevkli oluyor 🤗Avrupa Yakası'nı desteklesem de Hayat Bilgisi de iyi dizidir. Tebrik ederim.
@Dosi senin de eline, emeğine sağlık. Yine çok başarılı bir şekilde yürütüp tamamladın etkinliği. Ben belli bir kısmını kaçırsam da yetiştiğim kısımlarda oylarımı verip konulara katkıda bulunmaya çalıştım. Bundan sonraki etkinliklerde baştan sona kadar aktif olarak katılım sağlamaya çalışırım artık
Ah sağolSen yapacanda katılmayacağız
Valalhi bende yazarken bir tuhaflık var dedim cümlede ama eminim anlar o dedim
Birsonraki dizi eşleşmelerini bekliyorum
Teşekkür ederim,katkıların için de teşekkürler@Dosi emeğine sağlık, güzel bir etkinlik oldu. Benim gönlüm Cennet Mahallesi ve Sihirli Annem'den yanaydı ama olsun. Hayat Bilgisi'ne tebrikler.
sırf bu yüzdende beni etiketleyip tebrik etmen gerekirdi 😡 Etkinliği yürüten bendim ne de olsaVayyy, forum sonunda bir yarışmayı hak eden bir şeye kazandırmış. 6 yıldır ilk kez şahit oluyorum böyle bir şeye.
"Kopyala-yapıştır"dan başka yaptığın bir şey yok, ne tebriği.sırf bu yüzdende beni etiketleyip tebrik etmen gerekirdi 😡 Etkinliği yürüten bendim ne de olsa
Hayat bilgisinin devamını yazdım öyle bir finalle bittiki @Dosisırf bu yüzdende beni etiketleyip tebrik etmen gerekirdi 😡 Etkinliği yürüten bendim ne de olsa
Aşk olsun, anket koymak zorladı mobilden"Kopyala-yapıştır"dan başka yaptığın bir şey yok, ne tebriği.
Teşekkür ederim ve gelmişken konuyu da sabitlersen memnun olurumBana göre Avrupa Yakası daha çok hak ediyordu ama Hayat Bilgisi de güzel bir dizi olduğu için itiraz etmeyeceğim. Emeklerine sağlık. @Dosi
Teşekkür ederimÇok daha iyi diziler vardı bence, takdiri forumundur tabii ki de oy verdiğim bir çok dizi elendi maalesef. Final çok sönük oldu benim açımdan ama yine de 'Hayat Bilgisi' kazandığı için üzülmedim.
Emeklerine sağlık @Dosi.
Etkinlik başladığında ben yoktum. Sonlara doğru geldim de kalan dizilerden daha iyileri vardı bence. Benim açımdan sönük kaldı yani yoksa takip ettim sonuçları zaten.Teşekkür ederim
Finalin neresi sönük be, kafa kafaya gitti @DarkLegenD memnun ve ilkkez hak eden kazandı yazmiş üstte