Neden orandan öpülmeyi seviyorsun o kadar mı kudurdun @mrt-06Hayır forumu seviyorum 15 gün ayrı kalamam
Neden orandan öpülmeyi seviyorsun o kadar mı kudurdun @mrt-06Hayır forumu seviyorum 15 gün ayrı kalamam
Kudurmak mı? Her erkekte Testosteron hormonu var sonuçtaNeden orandan öpülmeyi seviyorsun o kadar mı kudurdun @mrt-06
Ne alaka o hormonlar var diye her erkek orasından mı öptürmeliKudurmak mı? Her erkekte Testosteron hormonu var sonuçta
Azıcık Dünya görmüş erkeğin aklına dudakları gelir yani. Evet dudakları kast ediyordum başından beri .sssNe alaka o hormonlar var diye her erkek orasından mı öptürmeli
Helal süt emmişsin tebrikler..
İyi kıvırdın tamam inandımAzıcık Dünya görmüş erkeğin aklına dudakları gelir yani. Evet dudakları kast ediyordum başından beri .sss
Bir de açıklama yapmış safHelal süt demişken, şu yaşıma kadar gram alkol almadığımı, ne bira ne başka bir şey bir yudum bile içmediğimi söylemiş miydim? Tabi yine 2-4 yaşlarındayken yandaki komşu abi bana bir yudum bira içirmişti ama tadını çok merak ettiğim herhalde Tadı şekersiz gazoz gibi gelmişti, o gün bu gündür hiç nasip olmadı şimdilik. Ama öpüşmeden farklı olarak 2018 baharında ilk kendi yudumumu yudumlamayı düşünüyorum.
Saralım seni kankaÖpüşmek güzel bir his elbette ancak sarılmak bana daha güzel bir his veriyor.
ay nekadar saçma bir konu Bu sorunun cebabını insan sevgilisine söyler zaten
@denizz19
Saçma ama her zaman ki gibi iyi Hit kaldırmışımay nekadar saçma bir konu Bu sorunun cebabını insan sevgilisine söyler zaten
@denizz19
Deniz demek Hit demek zatenSaçma ama her zaman ki gibi iyi Hit kaldırmışım
Forumda herkes uyuduktan sonra tenhadaOlur nerde ne zaman.
Güzel fanteziDudak ve boyun boğaz bölgesi diyeyim ben Ayrıca kulak mememin okşanması çok hoşuma gider.
Ne kadar klişeKonuya bak ayoll şimdi görüyorum @mrt-06 @Harunnn60 @denizz19 @xemrexxx
elimi öpmesi sevgilim değil tek kibar herhangi bir beyefendi olur ama öyle öpüp nineler gibi başına koymalı değil
forumda birkaç kez demiştim kurt seyit şura gibi dizielrde görmüşüzdür eski istanbul beyefendileri kadınları diz çöküp nazikçe elinden öper o saygı sevgi samimiyet benim çok hoşuma gidiyor
Senmi diyon bu kelimeyi beeForumda herkes uyuduktan sonra tenhada
Güzel fantezi
Ne kadar klişe
Yani senin gibi Dolunay izlemiyorumSenmi diyon bu kelimeyi bee