Hahaha
Aynen o kısım şahane iyi oluyorŞu boyun çevresinde 2 yan var tam adı nedir bilmiyorum.Oda iyi .
Aklında bulunsun.
![]()
Hahaha
Aynen o kısım şahane iyi oluyorŞu boyun çevresinde 2 yan var tam adı nedir bilmiyorum.Oda iyi .
Aklında bulunsun.
![]()
Mesela Bugüne Kadar Yediğiniz En Büyük Şey neydiBilmiyorum ancak tahmin edebiliyorum.![]()
@MasacRE- ekürinÖpülmek değil ama ateşli bir kadın dudağıyla öpüşmek çok hoşuma gider sanırım. Dudak uclarında malum sinir uçları var, değişik bir olay. Şu ana kadar sadece annemin arkadaşı öpmüştü beni dudağımdan şakasına, 10 12 yaşlarındaydım galiba, o da 26 28 yaşlarındaydı. Birkaç saniyelik bile olsa hâlâ tadı damağımdadır. Dudaktan öpüşmek cidden efsane bir olay, en çok bundan mahrum kaldığıma yanıyorum yokluğun gözü kör olsun![]()
Mesaj çok ilginç.Öpülmek değil ama ateşli bir kadın dudağıyla öpüşmek çok hoşuma gider sanırım. Dudak uclarında malum sinir uçları var, değişik bir olay. Şu ana kadar sadece annemin arkadaşı öpmüştü beni dudağımdan şakasına, 10 12 yaşlarındaydım galiba, o da 26 28 yaşlarındaydı. Birkaç saniyelik bile olsa hâlâ tadı damağımdadır. Dudaktan öpüşmek cidden efsane bir olay, en çok bundan mahrum kaldığıma yanıyorum yokluğun gözü kör olsun![]()
Türkiye'de cinsellik yaşamayan, öpüşmeyen insan çokMesaj çok ilginç.
1) Annenin arkadaşı neden senin dudağından öptü, çocuk bile olsan? 😱
2) Bu yaşına kadar nasıl mahrum kaldın? 😱
Cinselliğin 17-18 yaşlarına indiği bir ülkede yaşıyoruz, neresi çok? Öpüşmeyen insan %5'tir herhalde 14 yaş üstü alıyorum.Türkiye'de cinsellik yaşamayan, öpüşmeyen insan çok![]()
Katılmıyorum. Bir insanın sevgilisi varsa elbette bir şeyler yaşanabiliyor ama yoksa malum yerlere gitmeyecek bir sürü de insan var tanıdığım buna kendimde dahilimCinselliğin 17-18 yaşlarına indiği bir ülkede yaşıyoruz, neresi çok? Öpüşmeyen insan %5'tir herhalde 14 yaş üstü alıyorum.![]()
Ben orada fikrimi belirtmedim, olanı söyledim.Katılmıyorum. Bir insanın sevgilisi varsa elbette bir şeyler yaşanabiliyor ama yoksa malum yerlere gitmeyecek bir sürü de insan var tanıdığım buna kendimde dahilim![]()
Öpüşme olur tabi canım onu yaşıyorsun ister istemezBen orada fikrimi belirtmedim, olanı söyledim.Ülkede cinsellik altlara düşmüş durumda, 18-19 yaşında ilişki çok normal sayılıyor artık. 24-25 yaşına kadar sevgilin olmuştur yani, onla da bir öpüşme gerçekleşmiştir diye düşünüyorum. Ha cinselliğe sevgiliyle evlilik öncesi karşıyım o ayrı ama öpüşme bir zahmet olsun.
![]()
Konu öpüşme, ben de onu diyorum zaten. Saf.Öpüşme olur tabi canım onu yaşıyorsun ister istemez![]()
@Tolstoyevski öpüşmüştür diye düşünüyorum he sevgilisi olmamışsa çok görmemek lazımKonu öpüşme, ben de onu diyorum zaten. Saf.![]()
Öpüşmedim yazmış görmüyon mu?@Tolstoyevski öpüşmüştür diye düşünüyorum he sevgilisi olmamışsa çok görmemek lazım![]()
Sevgilisi yoktur olmamıştır belki la gitme adamın üstüne belki ruh eşini bulamamıştır henüz Yalnız bulduğunda eyvah eyvahÖpüşmedim yazmış görmüyon mu?![]()
Mesaj çok ilginç.
1) Annenin arkadaşı neden senin dudağından öptü, çocuk bile olsan? 😱
2) Bu yaşına kadar nasıl mahrum kaldın? 😱
@Tolstoyevski öpüşmüştür diye düşünüyorum he sevgilisi olmamışsa çok görmemek lazım![]()
Helal süt emmişsin tebrikler..Kalabalık ortamda, kadınların içinde öpmüştü öyle şakasına, ama utanmıştım tabii
Hiç kız arkadaşım olmadığı için öpüşmek nasip olmadı şu ana kadar. Sosyal, ağzı laf yapan, karizmatik bir tip olmadığım için pek çıkıp aramadım, onlar da gelmedi orası ayrıEsk*rt gibi ücretli şeyleri de hastalık kapma riski ve daha da önemlisi para verip elde etme durumu olacağı için şimdiye kadar reddettim, zaten dudaktan öpüşülmesi riskli olur onlarla ve mide kaldırmaz ancak sanki günümüzde normal yoldan geçen bir kızla sevgili olunsa dahi onun dudak geçmişi çok mu temizdir orası da şaibe
Yine de o tür ücretli görüşmelere gitmeyi istemem, doğal yollardan aşk içeren bir ilişkide gerçekleşecek öpüşme eylemi çok daha tatmin edici ve mutlu edici bir olay olur.
![]()
Hayır forumu seviyorum 15 gün ayrı kalamamYazabilirsin![]()