@Çiğdem- in jensenı partnerin olsa teklife balıklama atlarsınsanat için çırılçıplak soyunurumda o rolü asla kabul etmezdim öyle bir rol için yetenekten de öte şeyler lazım) en azından bünye kaldırmalı yapılan işi)
@Çiğdem- in jensenı partnerin olsa teklife balıklama atlarsınsanat için çırılçıplak soyunurumda o rolü asla kabul etmezdim öyle bir rol için yetenekten de öte şeyler lazım) en azından bünye kaldırmalı yapılan işi)
jensen tipim değil@Çiğdem- in jensenı partnerin olsa teklife balıklama atlarsın
cookie teyze rocks
andre mi süpr karısının göğüsleri mi
cokie teyzenin rocks ından kaynaklı değildir @sokak sanati da 29. saniyeye çarpıldıcookie teyze rocks
cokie teyzenin rocks ından kaynaklı değildir @sokak sanati da 29. saniyeye çarpıldı)
bir gün herkes empire izleyecek) ben müzikal dram diyince nefret ederdim empire tüm önyargılarımı yıktı harika bir dizi hem şarkıları hem aksiyonu hem heyecanı hemde 29. saniyeleriyle)
anladım anladımMüzikler hoş geldi o nedenle başlayacağım.
2. Söylediğin tabikicookie teyze rocks
anladım anladımo müzikler yokmu o müzikler insanın gözünü gönlünü şenlendiriyor
tabi 29. saniyedekilerle icraata başladığımızda bir takım sesler çıkaracakları garantiKulağı kulağı.
tabi 29. saniyedekilerle icraata başladığımızda bir takım sesler çıkaracakları garantio yüzden gün gelir kulağada hitap edecekleri kesin
hala başlayacağım diyorsun ilk bölüme başla artık nerdeyse sezon bitiyor
vikings in yeni bölümü yayınlanmış haberin olsunİndirdim. Perşembe akşamı çok dizim yayınlanıyor o nedenle gecikti. En geç vikins'den sonra izlerim.Şuana kadar Maral ve Kocamın Ailesi'ni izledim Vikings'in altyazısı çıkmışsa onu izlerim sonra Empire.
vikings in yeni bölümü yayınlanmış haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?