FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hangi siteymiş o bakalım bana ne çıkacak adres verde deneyek

bu arada porsha orangutana benziyor

http://www.buzzfeed.com/billypeltze...are-you-ecuv?utm_term=.jwdqAROedV#.pcmBdQPZ2P

millete hep cookie,jamal,porsha çıkıyormuş testte hatavar yoksa ben lucious çıkardım
Which “Empire” Character Are You?

1. You got: Hakeem Lyon
    Willful, impulsive, and somewhat immature, you’re always the life of the party. Even though you’re prone to making bad decisions, you don’t care what people think about you, as long as you’re having fun.

hakeem ergeni çıktı?

@Çiğdem- bak ne diyor kötü kararlar veriyormuş destere demek ki seni de ondan şediyor

jamal şarkıyı söylerken lucious un gözler far gibi oluyor
) 5. saniyede ve 15-16 saniyelerde jamalın sağına düşen sarı kız favorim
haleminki nasıl

luious yakında yaprak dökümü alirıza amcaya bağlar; jamal totoş olduğunu itiraf etti,hakeem anası yaşında kadınla çıkıyor,anika düşmana kaçtı,vermon il andre arkasından iş çeviriyor,cookie kurabiyeleri elletmem anikadan ayrılmazsan diyor adamın hr yeri dert zatn als si de var

hakeem in sevgilisi kartcana biraz
)

aşam bizim eve gl dese koşa koşa gidrsin totoşluk yapma şimdi A:
bende uçarak dalarımda yalnız benimkisi yokluktan
ama hakeem yuvarlağının elinde tiana gibi biri varken gidip teyzesiyle oynaşması çok ayıp

Oo süper cuamrtesiye iyi olursam Episodes ve bundan 2 şer bölüm akıtıcam @destere
inansammı ?

5.7 reytinge yükselmiş dizi cookie teyze reytingi köpürtüyor maşallah
@destere @Çiğdem- @gözlemci @cookies @sokak sanati
dizi mükemmel ya ilk başta başlarken bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmiyordum ortalama bir dizi çıkar diyordum ama gerçekten konudan çok karakterleri süper, seçilen oyuncular harika oynuyor

bazı diziler iddialı gelir fos çıkar bazı diziler öylesine gelir süper iş çıkarır buda iddiasız gelip piyasayı dağıtan dizilerden

cookie teyze
haftaya koruma müdürüne verici daha da artar reyting :::::::