FOX Empire 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burda senin gözün hakeem i nasıl gördü anlamadım
ben bu şarkıda kızlara bakmaktan arada hakeem varmı yokmu farkına bile varamamıştım

Karakter olarak bilmem ama sesi muhteşem Jamal'ın sevmeyenleri anlamıyorum.
genel olarak bakıldığında ben hakemin daha yetenekli olduğunu düşünüyorum jemaldan daha güzel sesi var hakemin ilk bölümünden beridir onu tutuyorum

1x9

Yine haraketli bir bölümdü.

Anika gıcığının gitmesi iyi oldu. Cookie daha rahat çalışabilir artık

Bütün ailenin sanatçıları ellerinde tutmak için çaba sarfetmesi iyiydi, Hakeem bile Cookie'ye yardım etti

Andre'de Bipolar hastalığı var adamın anı anını tutmuyor sürekli değişiyor ruh hali

Luicous reyizin şarkı söylediğinide gördük sonunda ama bide rap söylese keşke
9.10

Bu arada Terence Howard'ın oynadığı Hustle&Flow filmi var, Empire filmin devamı gibiymiş, filmi ben izleyip beğenmiştim sizede öneririm.

@OzaN @destere @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati

sanırım lucius dan bahsediyorsun o adamın daha önce hiç bir filmini veya dizisini izlememiştim çok başarılı biri ...

sanırım lucius dan bahsediyorsun o adamın daha önce hiç bir filmini veya dizisini izlememiştim çok başarılı biri ...
Wayward Pines adlı yeni bir Fox dizisinde daha oynayacak. Yalnız iki dizi birde nasıl olacak bilmiyorum.

Ben birkaç filmini izlemiştim aslında ama pek dikkatimi çekmemişti, bundan sonra daha bir ilgiyle takip edeceğim kesin. @cevaa'nın dediği o filmi de izlemeyi düşünürüm bir ara.

Internet Cafe'ye gidince bu diziyi indiricem
dizinin sezon finali yapması iyi oldu, +13 bölüm olmasi da süper

1x12. Bölüm sezon finali ..

harikaydı

Game time bitches
)

cookie deki değişimi sevmesemde bir kaç sahneyle muhteşem gitti

cookie ile annika kavgası harikaydı cookie annika yı yer bitirir diyordum öylede olacaktıki bırakmadılar

cookie nin jamal a karşı diğer ergenik veletle işbirliği yapması hoş olmadı
vernon rhonda nın balyozuyla mefta oldu o sahnede süperdi

ayrıca jamal la patti le belle in şarkılarıda çok iyiydi
son sahnede lucious u bunkie cinayeti için içeri attılar ama sanırım vernon ortada olmayınca ordan çabuk kurtulacak gibi

Ilk 6 bölümü indirdim bugün
) the last man on earth sonra başlıyorum
))

1x10

Yine olaylı bir bölümdü.

Cookie tam zamanında güvenlikçiye sarmaya başladı, ulan Lucious tam evlenme teklif edece adamı tersliyor habire

Hakeem ve Jamal'ın küçük kıza şarkı söyledikleri yer iyiydi
Hakeem ilk bölümlerin aksine son 2-3 bölümdür bayaa sempatikleşti

9/10

8 ve 9 bölümleri izledim @cookies @Harunnn60 @OzaN @cevaa @destere
@sokak sanati @xemrexxx

2 bölümüde iyi buldum

8.bölümde
jemalın babasının şarkısını değiştirip escinsel olduğunu açıklaması bölümün en iyi yeriydi galiba ama ben hakeeme dikkat çekicem yine çocuk gidip jemalı destekleyen ilk kişi oldu jemala değer veriyor bu çocuk

9.bölüm
jemalin andrenin ve hakemin aonsörde söyledikleri şarkı akinleşmeleri falan bölümün en iyi yeriydi bence sonra
kurabiye hakem tiana jemal ve babalarıyla birlikte söyledikelri şarkı sahnesiyde iyiydi aa andreiyi sonunda tımarhaneye götürüyorlar hahaha

şu jamal ıda jemal yaptın ya
total i totel yapışına alıştıkta jamal ın ayarlarıyla oynamayalım
))