Vay, başın bağlanmış. Darısı başımıza canımTatlım benim kalbim tek bir kişide, hayalimi aldım gerisi teferruat.
Vay, başın bağlanmış. Darısı başımıza canımTatlım benim kalbim tek bir kişide, hayalimi aldım gerisi teferruat.
Sağol canım.Vay, başın bağlanmış. Darısı başımıza canım
Aman sağol canım almayayım, dertsiz başıma dert istemiyorumSağol canım.Bulalım sana hemen birini.
Ayol karta kaçtın daha ne bekleyeceksin.Aman sağol canım almayayım, dertsiz başıma dert istemiyorumNasibimizde varsa olur uygun zaman ve şartlarda
Abim yok ki, benden 7 yaş küçük erkek kardeşim varAyol karta kaçtın daha ne bekleyeceksin.Abin var gerçi daha, ay sizi evde kalmışlar.
Aaa ben neden abin var diye hatırlıyorum tövbeler olsun. 😱Abim yok ki, benden 7 yaş küçük erkek kardeşim varOnun sevgilisi var ve nerdeyse evlilik durumuna geldiler
Karta kaçtığım ve geç kaldığım doğrudur ama bu durum beni üzmüyor, önemli olan da bu
şu Beau oğlanı hadise ablam da klibinde oynatmış hem emily hem hadise seçtiyse bişi var demektirElden geçirmediği parlak kalmadı maşallah, @serhatt ’ın hayalini yaşıyor kız
Enteresan bir bilgi, Emily ve Hadise tercih etmişse bir şey vardır elbetşu Beau oğlanı hadise ablam da klibinde oynatmış hem emily hem hadise seçtiyse bişi var demektir@Yakamoz-Asi @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?