Bilemem bence bir kapışın@serhatt 3 tane seçmiş, benim seçtiklerim bende kalsın diğerini o alabilir.
Bilemem bence bir kapışın@serhatt 3 tane seçmiş, benim seçtiklerim bende kalsın diğerini o alabilir.
Sana istediğini vermeyiz, başka kaoslar çıkarmaya bak sen.Bilemem bence bir kapışın
@serhatt vereceğini verdiği için sen de onunla kapışmak istersen aynı kötü yola düşmelisinSana istediğini vermeyiz, başka kaoslar çıkarmaya bak sen.
@serhatt vereceğini verdiği için sen de onunla kapışmak istersen aynı kötü yola düşmelisin
Ay sen geber mendebur.
Totosu yere yakın olanlar uzun yaşarmış bnm gibiAy sen geber mendebur.
Kendini kandır bu safsatalarla.Totosu yere yakın olanlar uzun yaşarmış bnm gibi
Mezarına gelip tükürdüğümde öteki taraftan anlarsın haklı olduğumuKendini kandır bu safsatalarla.
O tükürükle boğarım seni.Mezarına gelip tükürdüğümde öteki taraftan anlarsın haklı olduğumu
Ay hoşt beO tükürükle boğarım seni.
@Emre Ozansoy al canım hepsi senin olsun bir erkek için seni mi kıracağım @xemrexxx de köşesinde ağlasın.
Sana hoşt madrabaz.Ay hoşt be
Eee sen de haklısın sünnetçi senin kadar görmemiştir sıkıldın tabi @Emre Ozansoy u önemseyip de vazgeçmiş gibi yapma istersen komik oluyor@Angelica @dosimosi @12.Adam
Sana hoşt madrabaz.
Yoo gayet de önemsiyorum e seni kimse önemsemediği için bu çekemezliğin yazııııık.
Öyle bir derdim yok bu kadar önemseme kendini.
Aynen kezo aynen.
Mezarına gelip tükürdüğümde öteki taraftan anlarsın haklı olduğumu
O tükürükle boğarım seni.
@Emre Ozansoy al canım hepsi senin olsun bir erkek için seni mi kıracağım @xemrexxx de köşesinde ağlasın.
Ay hoşt be
Eee sen de haklısın sünnetçi senin kadar görmemiştir sıkıldın tabi @Emre Ozansoy u önemseyip de vazgeçmiş gibi yapma istersen komik oluyor@Angelica @dosimosi @12.Adam
Sana hoşt madrabaz.
Yoo gayet de önemsiyorum e seni kimse önemsemediği için bu çekemezliğin yazııııık.
Aynen kezo aynen.
Senin sonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?