Bilemem bence bir kapışın@serhatt 3 tane seçmiş, benim seçtiklerim bende kalsın diğerini o alabilir.![]()
Bilemem bence bir kapışın@serhatt 3 tane seçmiş, benim seçtiklerim bende kalsın diğerini o alabilir.![]()
Sana istediğini vermeyiz, başka kaoslar çıkarmaya bak sen.Bilemem bence bir kapışın![]()
@serhatt vereceğini verdiği için sen de onunla kapışmak istersen aynı kötü yola düşmelisinSana istediğini vermeyiz, başka kaoslar çıkarmaya bak sen.![]()
@serhatt vereceğini verdiği için sen de onunla kapışmak istersen aynı kötü yola düşmelisin![]()
Ay sen geber mendebur.
Totosu yere yakın olanlar uzun yaşarmış bnm gibiAy sen geber mendebur.![]()
Kendini kandır bu safsatalarla.Totosu yere yakın olanlar uzun yaşarmış bnm gibi![]()
Mezarına gelip tükürdüğümde öteki taraftan anlarsın haklı olduğumuKendini kandır bu safsatalarla.![]()
O tükürükle boğarım seni.Mezarına gelip tükürdüğümde öteki taraftan anlarsın haklı olduğumu![]()
Ay hoşt beO tükürükle boğarım seni.
@Emre Ozansoy al canım hepsi senin olsun bir erkek için seni mi kıracağım @xemrexxx de köşesinde ağlasın.![]()
Sana hoşt madrabaz.Ay hoşt be
Eee sen de haklısın sünnetçi senin kadar görmemiştir sıkıldın tabi @Emre Ozansoy u önemseyip de vazgeçmiş gibi yapma istersen komik oluyor@Angelica @dosimosi @12.Adam
Sana hoşt madrabaz.
Yoo gayet de önemsiyorum e seni kimse önemsemediği için bu çekemezliğin yazııııık.![]()
Öyle bir derdim yok bu kadar önemseme kendini.
Öyle bir derdim yok bu kadar önemseme kendini.![]()
Aynen kezo aynen.
Mezarına gelip tükürdüğümde öteki taraftan anlarsın haklı olduğumu![]()
O tükürükle boğarım seni.
@Emre Ozansoy al canım hepsi senin olsun bir erkek için seni mi kıracağım @xemrexxx de köşesinde ağlasın.![]()
Ay hoşt be
Eee sen de haklısın sünnetçi senin kadar görmemiştir sıkıldın tabi @Emre Ozansoy u önemseyip de vazgeçmiş gibi yapma istersen komik oluyor@Angelica @dosimosi @12.Adam
Sana hoşt madrabaz.
Yoo gayet de önemsiyorum e seni kimse önemsemediği için bu çekemezliğin yazııııık.![]()
Öyle bir derdim yok bu kadar önemseme kendini.![]()
Aynen kezo aynen.![]()
Senin sonun