kız 3. ve 5. yi kız arkadaşları terketti bu sezon depresyondalar bir koşu parise gidip teselli et3
4
5. fotodaki oğlanları seçerdim.![]()
günaydınSen böyle konular da mı açardın @xemrexxx ben ṣok 😱
rahmetsiz @Çiğdem ve @dizikolik gacıları olsa 50 sayfa olurdu konu bu kalan parlakçıların için geçmişParlakcılar resmen çoṣmuṣ konuda![]()
kız bunu parise almazlar takım bozulur
kız bunu parise almazlar takım bozulur![]()
kız 3. ve 5. yi kız arkadaşları terketti bu sezon depresyondalar bir koşu parise gidip teselli et![]()
sevaptır
![]()
![]()
kız paraları oğlanın reklamına mı harcadın az önce dedim bu paraları kaptırır diyeAa senin haberin yok Times meydanında herkes tanıdı Gökberk imi öyle bir alırlar kii![]()
kız Emily romaya taşındı 4 sezon da italyan erkeklerini elden geçirir
kız paraları oğlanın reklamına mı harcadın az önce dedim bu paraları kaptırır diyeiçime doğmuş😱
@Zeyno @Dosi
------
kız Emily romaya taşındı 4 sezon da italyan erkeklerini elden geçiriryeni konu çıktı
@Yakamoz-Asi
Cehenneme direk olacak sonunda senin gibi.kız paraları oğlanın reklamına mı harcadın az önce dedim bu paraları kaptırır diyeiçime doğmuş😱
@Zeyno @Dosi
------
kız Emily romaya taşındı 4 sezon da italyan erkeklerini elden geçiriryeni konu çıktı
@Yakamoz-Asi
heyatım sana göre ben hiç bulamıyorum Emily adım başı buluyor birini nasıl ikimiz de cehennemliğiz ; bu nasıl mantık 😱Cehenneme direk olacak sonunda senin gibi.![]()
Kız sen bulamayışlarından değil, hile hurda iftira yalan dolan vs.......... den direk olacan cehenneme.heyatım sana göre ben hiç bulamıyorum Emily adım başı buluyor birini nasıl ikimiz de cehennemliğiz ; bu nasıl mantık 😱
rahmetsiz @Çiğdem ve @dizikolik gacıları olsa 50 sayfa olurdu konu bu kalan parlakçıların için geçmiş![]()