Yine bir kimse bilmez müziği kullanılmış tabi değiştirilmiş versiyon
------
Fragmana bak
Olabilir ama bugün çok dağınık yapımlar. Haftaya asıl reytingi belli olurO zaman yarın kafadan 4-5 reytingle başlar.
@Angelica m gelmiş dur kuzum ben şu sıpayı bi yolup geliyom şimdiHAYIR BE ZEHRA DEĞİL O KÜÇÜK GELİNDEKİ ROLÜ ZEHRAYDIben buradaki adını bilmiyorum tek başrol sevdanın adının ezo olduğunu biliyom
------
Sen hep bu hale getirdin
Bugün 'Seni Seviyorum Zeynep' tagı açılmış. Habire gözüme çarptıAaaa Zeynep dururken Zehra da neymiş duymamış olalım değil mi @Dosi
Üzerimize alınalım hayatım kesin bizim için açılmıştır oBugün 'Seni Seviyorum Zeynep' tagı açılmış. Habire gözüme çarptıbu diziden çok o listedeydi
Yazık değil mi bana@Angelica m gelmiş dur kuzum ben şu sıpayı bi yolup geliyom şimdi
Sen üzerine al canım. Ben uğraşamam o işlerleÜzerimize alınalım hayatım kesin bizim için açılmıştır o
Üzerimize alınalım hayatım kesin bizim için açılmıştır o
Sen üzerine al canım. Ben uğraşamam o işlerleeksik kalsın
Benimki soğuk rüzgâr havası aslındaHeyyt be havaya gel@Tolstoyevski
Zeyno fight clupAman canım sizleri seviyoruz Zeynep hanımlar herkese sevgi bol nasılsa herkes üzerine alınsın@EmreCan
+15 bekliyorumTwitter ne kadar linç doluysa, Instagram tayfa bayılmış.Yani Totalde iyi bir iş yapacak demektir türevleri gibi.
Şuan hiç acıyasım gelmedi hiç etilenmedimYazık değil mi bana
ATEŞ OLSAN CÜRMÜM KADAR YER YAKAMAZSIN içime Azize Aslanbey kaçtıŞuan hiç acıyasım gelmedi hiç etilenmedim
İtiraf ediyorum o tag benim için açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?