Bunların çocukları olursa derim onu.Bence orada dizide herkes birbirinin kardeşleri çıkabilir demek istedi
Bunların çocukları olursa derim onu.Bence orada dizide herkes birbirinin kardeşleri çıkabilir demek istedi
Sen son sezonu izlediğine emin misin, hala bulamaman saçma da.
Anlaştık.
1.sezonda görmedik ki.
1x1
Çok şükür bugün başlayabildim diziye, düşündüğümden iyi başladık. 55 dakika da rahatça aktı gitti.
Dizi Pis Yedili'den çok Kardeşlerim havası verdi. Formaların bu diziden kopyalanma olduğunu biliyordum da okul kısmı ve karakterler direkt copy paste. Her neyse burası direkt okul odaklı olduğundan dolayı çok daha sarıyor.Guzmán bari ileride iyi olmasın da diyelim kendi özgün şeyimiz de var.
Nadia'nın yaşadığı baskıdan hala malzeme çıkabilir. Umarım olmuştur da sanmam ya.Bu arada dizide herhangi biri dökülse ortalık fena kızışır.
Puan kısmında genelde bol keseden açıp pişman olduğum için eli biraz sıkı tutacağım.
7.5/10
Elite'ye Kardeşlerim'e benziyor dedin ya. Ömrü hayatımda daha kötü bir benzetme daha görmedim.
Aaa kız 5.sezonun konusunu açın orucunuz bozulsunBunların çocukları olursa derim onu.
Oha 5. sezon başladı mı? 😱Aaa kız 5.sezonun konusunu açın orucunuz bozulsunneyse siz zillikerin bayılacağı bir fantezi var 5.sezonda çok spoi değil ama spoi ye alayım
@serhatt kılıklı Patrick bu baba oğulu götürüyor
Ekli dosyayı görüntüle 116585Ekli dosyayı görüntüle 116586
Heyatım coğrafya kaderdir bak bu patrick her 2 bölümde 1 farklı bir oğlanla p**no çekiyor resmen, ispanyada olsan bu rolü sen kapatdın😂😂Oha 5. sezon başladı mı? 😱
Yuhhh baba oğulu mu aşırı iyi yaaaa bende isterim.
İlk kez çok haklısın...Heyatım coğrafya kaderdir bak bu patrick her 2 bölümde 1 farklı bir oğlanla p**no çekiyor resmen, ispanyada olsan bu rolü sen kapatdın😂😂
Ekli dosyayı görüntüle 116599
Sanki senin hayatından ilham almışlar patrick i yazarkenİlk kez çok haklısın...
O kraliyetten olan oğlanla yatmadı ki.Sanki senin hayatından ilham almışlar patrick i yazarkenx😂😂 @Forumdash @Angelica @dosimosi @MasacRE @Maskeli Fedai @Alos @cookies
Kamera mı koydun yatak odasına nereden biliyonO kraliyetten olan oğlanla yatmadı ki.
Yeni sezonda oluyorsa izlemediğim için bilmiyorum.Kamera mı koydun yatak odasına nereden biliyononunla 3 lü yaptı galiba bir kızla birlikte
Yeni sevgilisi patrick inYeni sezonda oluyorsa izlemediğim için bilmiyorum.Geçmişte olmadı onu biliyorum.
Bu arada Ivan kim??
Hani baba oğulu yiyordu bu ne oldu?Yeni sevgilisi patrick in
Cruz baba, ivan oğulHani baba oğulu yiyordu bu ne oldu?
Tabloya bakınca aklıma bu geldiSanki senin hayatından ilham almışlar patrick i yazarkenx😂😂 @Forumdash @Angelica @dosimosi @MasacRE @Maskeli Fedai @Alos @cookies
Benı kim o zaman?Cruz baba, ivan oğul
Onunla da arada soyunma odasında işi pişiriyorBenı kim o zaman?
Aids kapacak.Onunla da arada soyunma odasında işi pişiriyor
Aaa bilmemen şaşırtıcıAids kapacak.
Şu Ivan'ın gerçek adı ne bir stalk yapayım sen bilirsin.
Babası daha iyi gibi.Aaa bilmemen şaşırtıcı
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Babalara gelesice. SsBabası daha iyi gibi.
Böyle babalara can kurban ayol.Babalara gelesice. Ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?