Netflix Elite - Dizi Yorumları

Dizi komple aynısı

@Çiğdem 3'ü bitirdim ablacım 2 bölüm geride kaldın bekliyorum bugün.
O kadar da değil abartma.

------

Dur daha Ander kimlerle kırıştıracak bu hiçbir şey.

Reactions: Çiğdem
O kadar da değil abartma.

------

Dur daha Ander kimlerle kırıştıracak bu hiçbir şey.
Gerçekten aynı yorumu yaptım ben de Guzman nasıl güvenip uyudu ikisiyle aynı yatakta.
Ömer'i aldatması yakışmadı..
Kızın cinayetini seyirciler öğrendi diye ana konudan çekmişler iyide daha dizide ortaya çıkmadı neden @serhatt @xemrexxx in oğlanlarını öyle salmıslar bu sezon ortalığa
@kerem

Kızın cinayetini seyirciler öğrendi diye ana konudan çekmişler iyide daha dizide ortaya çıkmadı neden @serhatt @xemrexxx in oğlanlarını öyle salmıslar bu sezon ortalığa
@kerem
Guzman'In tavırları sence de saçma değil mi Samuel'e karşı? Sezon finalinde çocuk kardeşin kaçıyor diye kaç kez uyardı, o da kaçarsa kaçsın dedi. Şimdi Samuel'i suçluyor.

Guzman'In tavırları sence de saçma değil mi Samuel'e karşı? Sezon finalinde çocuk kardeşin kaçıyor diye kaç kez uyardı, o da kaçarsa kaçsın dedi. Şimdi Samuel'i suçluyor.
Salsınlar işte ne zararı var.
Gözlerimiz bayram ediyor.
Guzmanı zaten ilk bölümden beridir bu sezona iyi bulamadım
kapalı kızla olan ilişkisi onu düzgün biri yapıyormuş şimdi oda sıyırmış haliyle guzmanda
@xemrexxx

Cinayetide @serhatt a söylüyor tam adamına anlatıyor sırrını

Kız nesi varmış Ander'in yırtarım senin ağzını.
Neden bana benzetiyorsun?

Reactions: mrt-06 and Çiğdem
İzleyeli 1 yıl geçti. Karantina döneminde izlemiştim diye hatırlıyorum. Güzel dizi ama bazı sahneler oha dedirttiren cinsten. Sonunu da beğenmedim. İzleyince anlarsınız.
Sonuna bakmamısnkı

Bende 2 yıl sonra devam yorumu yapıyorum

Reactions: kerem
Kapalı kız zaten bu sezon bir tek babasının yanında kapatıyor.

Boşuna izliyorsunuz bu diziyi. Kısır döngü gibi 3. sezonda da aynı şey olacak. 4. sezonu izlemedim bile, izlmeyeceğim de.
@mrt-06
Biz haftada 3 bölüm izliyoruz ablamla, bizi bekle birlikte izleriz.

Böyle iyi değil mi? TV dizisi gibi izliyoruz
İyi cnm zaten vakit bulmada sıkıntılıyım hergüne bağlarsak yetişemeyebilirim sana
@MasacRE zombilere bulastırdı zaten onuda çıkardı başıma
Ama üçüncü bölümü bekliyorum ondan

Gerçi izlediğim bölümler her türlü sesin çevirisi vardı ben yılda 30 yabancı izleyen biriydim böyle bir çeviri ilk kez gördüm

Son düzenleme:
Reactions: MasacRE and mrt-06