Netflix Elite - Dizi Yorumları

3. SEZON

İlk ben bitirdim ama genel bir yorum da yapayım yine de. O denli berbat değil sonuçta.

En kötü sezondu diyebilirim. Herşey çok yapmacıktı. Samuel'in sürekli intikam almak isteyişi. Carla'nın zenciyle beraber olma zorunluluğu, Herkesin aniden Polo'ya düşman kesilmesi.. Finalde Cayetana dahil herkesin Lu'ya sahip çıkması..

Ander-Omar-Malick sahneleri.. Tek kelimeyle mide bulandırıcı, sıkıcı ve zorlamasınız. Birşey bulamayınca hastalık damgasını vurmuşlar hemen. Çok gereksizdi ya..

Dizideki tek güzel kare Polo ve onun baskılara rağmen herşeye göğüs gerişiydi. Yıkıldı ama dimdik durmayı da başardı. En çok o çekti. Duygularını o kadar çok iyi yansıttı ki finalde Guzman'la konuşurken boğazım düğümlendi. Tek etkilendiğim sahneydi sanırım. Özellikle Carla'yla beraber hiç göremedik. Üstelik tüm bu çektikleri Carla uğrunaydı, en azından ben ikisinin ortak bir sahnesinin olmasını isterdim. Sadece denizden düşerken kurtardı o kadar, hayal kırıklığıydı bence.

Guzman dışında adam akıllı karakter kalmadı anlayacağınız.
@Forumdash @Yiğitt @xemrexxx @Özgür @Silinmiş Üye @phoebebuffay @alperuz @Çiğdem

4.5/10

Carla & Polo yorumuna katılıyorum, keşke izleyebilseydik birkaç sahnelerini daha.

Finalde ekibin son dakika Lu'yu kurtarma planı çok basit kalmıştı zaten, pat bağladılar bu kadar mı kolay mı? Hele Cayetana'nın Polo'nun ölüsünün yanına şişeyi rahatça bırakması?

Kanserin hemencik iyileşmesi

Evet Guzman ve Polo'nun o el tutuşması duygusaldı. Bi ara öpüşürler diye beklemedim değil
Geçen sezonlarda aynı yatakta yatmışlardi. Guzman farkında zaten Polo'nun olan ilişkisini
Guzman evet deseydi bambaşka çift överdik

Reactions: alperuz and kerem
Ses yapar diye şişeyi kırmadılar ama şişeyi fırlattıllar

Reactions: kerem and Yiğitt
Şişeyi niye oraya fırlattı onu da anlamadım, ilk başta intihar süsü vermek için Polo'nun eline verdi şişeyi. Sonra ağladı falan baktım pat diye fırlattı oraya.
@kerem
Güya kendine saplatı elinden düştü fian
Hayır kızın kanı bulaştı bile eline
İlla bunu 4.sezonda işlerler

Reactions: Yiğitt
Cesetle öpüşse yine gıkları çıkmazdı. Her şey free.

Hayır Bir anda Samuel ile Guzman nasıl yer değiştirdi anlamadım. Samuel'in Guzman'ı sakinleştirmesi gerekmiyor muydu?

@kerem
Güya kendine saplatı elinden düştü fian
Hayır kızın kanı bulaştı bile eline
İlla bunu 4.sezonda işlerler
Ben orayı anlamadım ki, orada Polo'nun mu Ceyatana'nın mı eline saplandı şişe? Ceyatana'nın eline saplandıysa orada epey panik yapması lazımdı, sonra ekibin yanına gidip olayı bildirmesi lazımdı? Ben o mantıkla düşündüğüm için Polo'nun eline saplandı sandım. İlk başta hatta Ceyatana'ya saplandı sanıp korktum, ahaaa dedim.

Reactions: Forumdash
Cesetle öpüşse yine gıkları çıkmazdı. Her şey free.

Hayır Bir anda Samuel ile Guzman nasıl yer değiştirdi anlamadım. Samuel'in Guzman'ı sakinleştirmesi gerekmiyor muydu?
Romantizm sahnesi adı altında yaparlardi

Guzman için şey demiştim. Guzman da sıktı artık diye sonraki bölümde adam 180 derece döndu

Reactions: kerem
Kızın eline saplandı galiba. Çünkü ayhhh dedi
Yoksa POlo'ya batınca ıyyk anlamında mı dedi

Öyle olsaydı panik falan yapması gerekmez miydi, öyle pat kapanır mıydı?
@Forumdash bölümün o sahnesini açıp kanıtlarla bizi aydınlatmanı bekliyoruz. Dört kişiyiz, durum 2-2 oldu...
Anlamadım işte ben de çok geçiştirildi o olay ya çabucak bitti.
Ama öyle olmasa neden ahh desin.

Sevgilisinin canı yanınca onun da canı yanıyordur... (Ergenlik mood on
)

@alperuz aşko sen de izledin bölümü, sen aydınlat bizi.
Canı değil de paralasından oldu diye üzülmüştür bence.
Anaları teklifte bulununca kabul etmedi bir de şaşırttı beni Feriha’mız.