Netflix Elite - Dizi Yorumları

uzaktan bakınca öyle gözüküyor banada öyle gelmişti
sen bir hele ilk iki bölüme bak devam etmesen bende bu işi bilmiyorum demektir
İzler miyim bilmiyorum, hele bir Hill House'u tamamlayalım da sonra bakarız

Pis Yedili halt etmiş bu dizinin yanında

Uydurmada da uçtu bu Hogatha .sd

burda bir cinayet var bir gizem var birde marina var carla var
pis yedili çöpünü bu kaliteyle karıştırmanın alemi yok
Aaa kütük bey 40 yılın başı doğruyu söylüyor
@ozgur2113 @xemrexxx

Ama bana katılarak diziden kaçamaz ben sizin için korkuya baslıyorsam kütük beyde buna baslayacak bu seferde destere ile bizde çoğunluk

@Maskeli Fedai Korku dizisini bitirip buna baslarız ama onuda izle bence Masacreden daha hızlı izliyorsun sonucta

1x1. Bölüm
1x2. Bölüm

diziye başlamadan önce konuya bir göz attığımda yine liseli ergenler arası çiftleşme ve oynaşma konulu vasat bir dizi olabileceğini düşünüp çekinerek başlamıştım izlemeye , beni diziye yönlendiren en büyük etken tabiki la casa papelin alison u María Pedraza oldu kızın hatrına kendimi uçurumdan atayım dedim ama ilk iki bölümü izledikten sonra iyiki başlamışım diyorum
bu arada yine la casa nın denver ı Jaime Lorente kaliteli bir oyuncu olduğunu bu dizidede belli ediyor

birde dizide benim için carla Ester Expósito var oda işin bonusu olmuş benim açımdan ne kadar övsek azdır
dizideki diğer önemli karakter ise nadia isimli filistinli kız..

zengin bir okula kabul edilen fakir üçlü nadia , samuel ve christian ın okulun diğer öğrencileriyle aralarında geçen çekişme kaynaşma ve oynaşma sahneleriyle başladı dizi
ilk bölüm fazla dikkat çeken bişey olmamasına rağmen karakterler arasındaki diyaloğlar dikkatimi cezbetti özellikle varlıklı ailenin tontiş kızı marina bizi kalbimizden vurdu
diğer özgür ve çiftleşme düşkünü fantazi meraklısı carla isimli kızıda görünce dizideki heyecan iki katına çıktı

asıl olayların gidişatı ikinci bölümde netleşmeye başlıyor ilk bölümde sorguya tabi tutulan samuel in neden sorgulandığını anlamış olduk meğersem bizim marina ölmüş katili aranıyormuş? umarım dizinin ilerleyen bölümlerinde katil sevdiğim karakterlerden biri çıkmaz ve yine umarım marina tüm bölümlerde karşımıza çıkar

samuel ile abisi nanonun duvara yazı yazdıkları işyerinin sahibinin marinanın babası çıkması ilginçti
marinanın sosyeteye tanıtım partisi güzeldi..
carla ile christian arasındaki çiftleşme seansının carlanın sevgilisi tarafından röntgenlendiği sahneler tuhaftı, gevşek oğlanda karakter sıfırmış

marina samuellle yakın gibi ama bence abisi nanoylada ilgileniyor öyle bir hisse kapıldım

yine okul müdürünün oğlunun eşçinsel olması ve kendisine partner olarak filistinli kız nadianın abisini bulması ilginç sahnelerdendi

marinanın hıv virüsünü kapmış olması ise resmen trajedi bula bula marinayımı buldu böyle bir kısmetsizlik

marina nasıl öldü, öldürüldümü? öldürüldüyse kim tarafından öldürüldü bu konuda tüm sezon boyu işlenecek bir konu zaten onu izleyip göreceğiz

Son düzenleme:
İzler miyim bilmiyorum, hele bir Hill House'u tamamlayalım da sonra bakarız
mecbursun kaçış yok
o gün @Çiğdem- e ne diyorduk dizi izlettirmek için
o lafları derken aslında kendi kaderimizide çizmiş oluyorduk

ne demiştim @MasacRE- ? o gün hogathayı zorlarken aslında kendi ayağımızada sıkmıştık
)

ne demiştim @MasacRE- ? o gün hogathayı zorlarken aslında kendi ayağımızada sıkmıştık
)
mecbursun kaçış yok
o gün @Çiğdem- e ne diyorduk dizi izlettirmek için
o lafları derken aslında kendi kaderimizide çizmiş oluyorduk
@MasacRE- Kendisi demişti iki kişi diyorsa tamamdır diye
Ben sırf sizin için izliyorum o diziyi bu sefer hainliği kabul görülmez baltayı indiririz kütük beye

@MasacRE- Kendisi demişti iki kişi diyorsa tamamdır diye
Ben sırf sizin için izliyorum o diziyi bu sefer hainliği kabul görülmez baltayı indiririz kütük beye
aynen
valla bu iş bana yaradı şimdiye kadar
umarım bundan sonra benim sevmediğim sizin sevdiğiniz bir dizi çıkmaz, öyle bir durum olursa bende güme gideceğim çoğunluğa kurban gideceğiz mecburen

aynen
valla bu iş bana yaradı şimdiye kadar
umarım bundan sonra benim sevmediğim sizin sevdiğiniz bir dizi çıkmaz, öyle bir durum olursa bende güme gideceğim çoğunluğa kurban gideceğiz mecburen
Aaa @MasacRE- ile bizim anlaşabileceğimiz bir dizi olmaz bence sen şanslısın

Aaa şu korkuyu 3-4 izleyip yprumladım

Bitirdim ben baya güzeldi bence. Çok kaliteli olduğu söylenemez belki ama çok sürükleyici.

Çok ergen işi gibi duruyor bu dizi hiç cezbetmedi beni
Zaten La Casa'dan da ergen olanları almışlar hep diziye
@xemrexxx de beğenmiş zaten, o yüzden uzak durmalı bu diziden
İşte ben de ergen işi diyerek başladım ama heyecanlı bir dizi
Cinayet falan var işin içinde
Entrika var

Şimdilik bana çok uzak gözüküyor bu dizi.

Bunu listeye falan eklemem, imkansız bir şey bu.

Bu diziye şans verdim güzel değildi hiç, çok abartılıyor.