Maskeli Fedai
Favori Üye
Böyle bir çirkinin askeri olmak ancak sana yakışırdı zaten.
Zaten seninle sevişgen bir ilişkisi olmasından belli değil miBöyle bir çirkinin askeri olmak ancak sana yakışırdı zaten.
İftira etme, çarpılırsın. 😱Zaten seninle sevişgen bir ilişkisi olmasından belli değil mi
Iyyy bu mu parlak be?Aaaa adam gerçekte de parlak bulmuş
www.instagram.com
Parası var içi de iyiyse yeterliIyyy bu mu parlak be?
Tip olmadıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok.Parası var içi de iyiyse yeterli
Sen de 2 suriyeli tarafından sıkıştırıllmışsın sokakta işte kader @Alos @Angelica @Dosi @The_ErinchTip olmadıktan sonra hiçbir şeyin önemi yok.
Aaaa hadi be oradan kendi başına geleni bana yapıştırma.
Gossip Girl - PLL tadı alsam yeter.
Keşke benim de arkadaşımın babası beni sevse
Serhatın hayallerini çekmişler bu sezon da @Carpe Diem @12.Adam @Dosi @Emre OzansoyKafanı kırcam o taşlan senin.
Normal ilişki yok mu?
Ben bunların fazlasını yaşadım ve doyum noktasına erişip bıraktım. Sen yaşayamadıklarının ve hiç yaşayamayacaklarının derdine yan.
Öyle olsa çoktan İnternette yayınlar paraya dökerdin bu işi o yüzden sallama inanmıyoruz @Carpe Diem @Yakamoz-AsiBen bunların fazlasını yaşadım ve doyum noktasına erişip bıraktım. Sen yaşayamadıklarının ve hiç yaşayamayacaklarının derdine yan.
Paraya ihtiyacım yok olsa da özelimi paylaşacak değilim.Öyle olsa çoktan İnternette yayınlar paraya dökerdin bu işi o yüzden sallama inanmıyoruz @Carpe Diem @Yakamoz-Asi
Bu sezon snn gibi özelini paylaşmayan bir karakter eklemişler izleyince anlarsınParaya ihtiyacım yok olsa da özelimi paylaşacak değilim.
6’nın sezon finali kaldı ama aylardır bi türlü izleyemedim.Bu sezon snn gibi özelini paylaşmayan bir karakter eklemişler izleyince anlarsın
Sen de geçmişte kaldın zati bugüne gelemediğinden ayarların bozuldu hep6’nın sezon finali kaldı ama aylardır bi türlü izleyemedim.
Aaa hadi oradan be turşu surat. .ssSen de geçmişte kaldın zati bugüne gelemediğinden ayarların bozuldu hep