Netflix Elite - Dizi Yorumları

Ergen dizisi gibi sanki cnm

Aaa yok @destere ile biz ergen dizisi olsa izlermiydik

Gizemi çok güzel cinayet olayları ana konu Soygun dizisi gibi buda güzel bir dizi

Aklın yolu bir işte gördünüz mü her gören ergen dizisi diyor
Cinayet falan da olsa işin içinde ergen dizisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Buradan da bir parlak bulmuş kendine zaten, her şey beklenir ondan
Ben dizinin yorum konusu açılmadan demiştim @Çiğdem- ilk bölüm Guzman oğlanın balik etli kizla sevisme sahnesinde totosunu görünce oklavasini diziye geçirecek diye
sanırım @destere de aynı sebepten başladı eee üzüm üzüme baka baka
))

ben yabancı dizide gençlik dizisi sevmiyorum. Lise dizisi yada. Arka Sıradakiler yetti bana

Duger dizininde 3. Bölümüne geçemedim daha
bu bildiğin gençlik dizilerinden değil heyecan var muhteşem görüntüler var sense8 kıvamında demiştim daha önce

carla muhteşemdi dizinin gözbebeğiydi , tabi bir marina da diziye çok şey katıyordu ama fazla duygusaldı, oysa carla hem melek hem şeytandı muhteşem kıvrak beynine iblisi yerleştirmişti sevilesi şey

Aklın yolu bir işte gördünüz mü her gören ergen dizisi diyor
Cinayet falan da olsa işin içinde ergen dizisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor
her gören öyle diyor ama gördükten sonra izlemeye başlayan bunu dediğine bin pişman oluyor
) yani önemli olan görenin değil izleyenin düşünceleri , hem sen git foktan dizilerine dal, elite den uzak dur sana tavsiye etmiyoruz bundan sonra

benim dizide baktığım dört üzüm vardı bunlarda belliydi zaten marina , carla , nadia ve lucresia

@Çiğdem- guzmana takıldı o dediğin doğru olabilir
ama sizin @serhatt la takip ettiğiniz at kestaneleri farklıydı tabi siz omarla anderin uzun eşek oyunuyla meşguldunuz

Hhaha Aaa biliyoruz birbirimizi evet Guzmanın favorim oldunu bilmişsin tıpkı benimde ilk bölümü izleyince senin favori kadınında o ecünnüdür demem gibi tek yorumunu görmeden önce ki halada yorumunu görmedik zaten diziyle alakalı

@destere e gelirsek o gıcık ecünnüyü soygun dizisinde de seviyordu orada kendi ölmemiş dağ gibi adamı gömmüştü burada neyseki geberdi

Aaa zaten kütük @MasacRE- bir başlasa kendiside bağımlı olacak ama izlemeden biz ne desek anlaması güç ayoll
@xemrexxx Neyseki kene gibi yapıştı başına

Alamancı @kerem @sokak sanati na bakma sen kesinlikle izle @Harunnn60