Netflix Elite - Dizi Yorumları

Ergen dizisi gibi sanki cnm :A

Aaa yok @destere ile biz ergen dizisi olsa izlermiydik :A :A :A

Gizemi çok güzel cinayet olayları ana konu Soygun dizisi gibi buda güzel bir dizi :A :A :A

izleyince bu dediklerine pişman olacaksın :)
aynı şekilde diziyi küçük gören @MEnes @MasacRE- ve @DarkLegenD de diziye bir başladıklarında bu diziye önyargıyla yaklaşacağımıza bamyamız kopsaydı daha iyiydi diye kendilerini yerden yere vuracaklar :)
Aklın yolu bir işte gördünüz mü her gören ergen dizisi diyor:A Cinayet falan da olsa işin içinde ergen dizisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor :A

Aklın yolu bir işte gördünüz mü her gören ergen dizisi diyor:A Cinayet falan da olsa işin içinde ergen dizisi olduğu gerçeğini değiştirmiyor :A
FB_IMG_1541792155796.jpg

Buradan da bir parlak bulmuş kendine zaten, her şey beklenir ondan :A
Ben dizinin yorum konusu açılmadan demiştim @Çiğdem- ilk bölüm Guzman oğlanın balik etli kizla sevisme sahnesinde totosunu görünce oklavasini diziye geçirecek diye :X sanırım @destere de aynı sebepten başladı eee üzüm üzüme baka baka:)))

Bnm favorim carla iki oğlanı da ikna etti ortak ilişki yaşıyor :A birini parasal ötekini cinsel anlamda kullanıyor :A bizim @Çiğdem- ve @serhatt in ulaşmak istedikleri bir dişilik zekasına sahip kız :A zaten sezon finaline de damgasını vurdu planlarıyla o olduğu sürece izlerim :bhr: @destere @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 63022 Ekli dosyayı görüntüle 63023
carla muhteşemdi dizinin gözbebeğiydi , tabi bir marina da diziye çok şey katıyordu ama fazla duygusaldı, oysa carla hem melek hem şeytandı muhteşem kıvrak beynine iblisi yerleştirmişti sevilesi şey :)

her gören öyle diyor ama gördükten sonra izlemeye başlayan bunu dediğine bin pişman oluyor :)) yani önemli olan görenin değil izleyenin düşünceleri , hem sen git foktan dizilerine dal, elite den uzak dur sana tavsiye etmiyoruz bundan sonra :)

Ben dizinin yorum konusu açılmadan demiştim @Çiğdem- ilk bölüm Guzman oğlanın balik etli kizla sevisme sahnesinde totosunu görünce oklavasini diziye geçirecek diye :X sanırım @destere de aynı sebepten başladı eee üzüm üzüme baka baka:)))
benim dizide baktığım dört üzüm vardı bunlarda belliydi zaten marina , carla , nadia ve lucresia :)
@Çiğdem- guzmana takıldı o dediğin doğru olabilir :) ama sizin @serhatt la takip ettiğiniz at kestaneleri farklıydı tabi siz omarla anderin uzun eşek oyunuyla meşguldunuz :)

Bnm favorim carla iki oğlanı da ikna etti ortak ilişki yaşıyor :A birini parasal ötekini cinsel anlamda kullanıyor :A bizim @Çiğdem- ve @serhatt in ulaşmak istedikleri bir dişilik zekasına sahip kız :A zaten sezon finaline de damgasını vurdu planlarıyla o olduğu sürece izlerim :bhr: @destere @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 63022 Ekli dosyayı görüntüle 63023

benim dizide baktığım dört üzüm vardı bunlarda belliydi zaten marina , carla , nadia ve lucresia :)
@Çiğdem- guzmana takıldı o dediğin doğru olabilir :) ama sizin @serhatt la takip ettiğiniz at kestaneleri farklıydı tabi siz omarla anderin uzun eşek oyunuyla meşguldunuz :)
Hhaha Aaa biliyoruz birbirimizi evet Guzmanın favorim oldunu bilmişsin tıpkı benimde ilk bölümü izleyince senin favori kadınında o ecünnüdür demem gibi tek yorumunu görmeden önce ki halada yorumunu görmedik zaten diziyle alakalı :A :A :A

@destere e gelirsek o gıcık ecünnüyü soygun dizisinde de seviyordu orada kendi ölmemiş dağ gibi adamı gömmüştü burada neyseki geberdi :A :A :A

her gören öyle diyor ama gördükten sonra izlemeye başlayan bunu dediğine bin pişman oluyor :)) yani önemli olan görenin değil izleyenin düşünceleri , hem sen git foktan dizilerine dal, elite den uzak dur sana tavsiye etmiyoruz bundan sonra :)
Aaa zaten kütük @MasacRE- bir başlasa kendiside bağımlı olacak ama izlemeden biz ne desek anlaması güç ayoll :A @xemrexxx Neyseki kene gibi yapıştı başına :Z:Z:Z

Alamancı @kerem @sokak sanati na bakma sen kesinlikle izle @Harunnn60 :A