Netflix Elite - Dizi Yorumları

@destere de başladı Giresuncaya üzüm üzüme baka baka demişler :A :A :A @ozgur2113

Marianın olmaması avantaj Guzman olmasaydı asıl diziden bende giderdim :A :A :A

Bu arada Müslümanlarada biraz gönderme var :A
Gevur oğlanın ailesi çok noral karşılıyor Arap baba karşılamıyor burada Müslümanlara biraz giydirmişler ki başarılıda yapmışlar ben bile arap babaya sinirlendim escinselliği desteklemedim halde :F
şakamısınız ciddimisiniz yani anlamadım :)
hogatha seni emre tosbağası tuzağa düşürmüş bence :)
telin diye orda gugıla yazsanız zaten ne demek olduğunu göreceksiniz birde beni karalıyorlar kültürsüz cahiller :)

şakamısınız ciddimisiniz yani anlamadım :)
hogatha seni emre tosbağası tuzağa düşürmüş bence :)
telin diye orda gugıla yazsanız zaten ne demek olduğunu göreceksiniz birde beni karalıyorlar kültürsüz cahiller :)
Hahah Aaa olmaz cnm ben googleden bakıp bilgiliymiş gibi insanları keklemeyi sevmiyorum :A Burda bilmediklerimi üyelere sorup onlar diyene kadar bilgi edinmiyorum cahillikte iyidir doğallık olunca :A :A :A @xemrexxx

Hahah Aaa olmaz cnm ben googleden bakıp bilgiliymiş gibi insanları keklemeyi sevmiyorum :A Burda bilmediklerimi üyelere sorup onlar diyene kadar bilgi edinmiyorum cahillikte iyidir doğallık olunca :A :A :A @xemrexxx
sadece google değil ama siyasetçiler çok kullanır telin kelimesini .. ordan duymuş olman lazımdı :)

Kaç bölüm :A

@destere ni yesinler :A Hemen araya onu da katıyor. :A
8 Bölüm sadece benim favorim :A :A :A @xemrexxx
sltdp9hnu3yhz9ao67ug

Aaa yok @destere ile biz ergen dizisi olsa izlermiydik :A :A :A

Gizemi çok güzel cinayet olayları ana konu Soygun dizisi gibi buda güzel bir dizi :A :A :A
Kaç bölüm :A

@destere ni yesinler :A Hemen araya onu da katıyor. :A
çatlasan yeridir gaga :) hogatham günde üç öğün benden bahsetmese uykusu gelmez? gerçi bend e aynen öyleyim.. yani hogathamla bir elmanın iki yarısı gibiyiz ama bazen bu elmanın hogathadaki yarısına kurtçuklar giriyor arada bir parlaklara dalıyor şirret kız:) onun haricinde aramızda su sızmaz :)

çatlasan yeridir gaga :) hogatham günde üç öğün benden bahsetmese uykusu gelmez? gerçi bend e aynen öyleyim.. yani hogathamla bir elmanın iki yarısı gibiyiz ama bazen bu elmanın hogathadaki yarısına kurtçuklar giriyor arada bir parlaklara dalıyor şirret kız:) onun haricinde aramızda su sızmaz :)
@Harunnn60 Foruma geldiğinde seni böyle erkenden karşısında görmekten büyük mutluluk duyuyormuş bu kış ayında :A :A :A

izleyince bu dediklerine pişman olacaksın :)
aynı şekilde diziyi küçük gören @MEnes @MasacRE- ve @DarkLegenD de diziye bir başladıklarında bu diziye önyargıyla yaklaşacağımıza bamyamız kopsaydı daha iyiydi diye kendilerini yerden yere vuracaklar :)
@sokak sanati ni anlamadım ben dizi tam onluktu eğer bize gıcıklığına yapmadıysa birşey bilmiyorum ayoll belkide gizlice izliyordur :A :A :A