gaga dua etsin bu aralar zamanım yok? yoksa onu forumda iki gün barındırmazdım şeytan çarpmışa dönerdi@Harunnn60 Foruma geldiğinde seni böyle erkenden karşısında görmekten büyük mutluluk duyuyormuş bu kış ayında![]()
![]()
![]()
gaga dua etsin bu aralar zamanım yok? yoksa onu forumda iki gün barındırmazdım şeytan çarpmışa dönerdi@Harunnn60 Foruma geldiğinde seni böyle erkenden karşısında görmekten büyük mutluluk duyuyormuş bu kış ayında![]()
![]()
![]()
izlememiştir o da öylesine sallamıştır işte@sokak sanati ni anlamadım ben dizi tam onluktu eğer bize gıcıklığına yapmadıysa birşey bilmiyorum ayoll belkide gizlice izliyordur![]()
![]()
![]()
Senin 2 yıldır zamanın yok bir zaman bulamadın 2 yıldır napıyorsun taşmı taşıyorsun gece gündüzgaga dua etsin bu aralar zamanım yok? yoksa onu forumda iki gün barındırmazdım şeytan çarpmışa dönerdi![]()
Öcü dizisini izliyorum diyordu ama @Maskeli Fedai gibi bölüm ismini yazıp izledim diyip gitmiş buda yeni moda oldu ayoll @sokak sanatiizlememiştir o da öylesine sallamıştır iştebirde diziyi bizim ikimizin beğendiğini anlayınca kasten kötülemişte olabilir @sokak sanati ında öyle antikalıklar var
![]()
iş güç boş değiliz tabi?Senin 2 yıldır zamanın yok bir zaman bulamadın 2 yıldır napıyorsun taşmı taşıyorsun gece gündüz![]()
![]()
![]()
Hahah bak senin evini yakıyor kesin @Harunnn60iş güç boş değiliz tabi?hem niye kızıyorsun ki hogatha gelecekte bir ömür boyu başbaşa pinekleyeceğimiz kibrit kutusu gibi bir yuva inşa ediyorum ikimize
![]()
bu video kullanılamıyor diyor
Forumda açılmıyor linkine tıklayıp youtubede bakacan zahmet olacak amabu video kullanılamıyor diyor![]()
şimdi gördümForumda açılmıyor linkine tıklayıp youtubede bakacan zahmet olacak ama![]()
![]()
![]()
izlememiştir o da öylesine sallamıştır iştebirde diziyi bizim ikimizin beğendiğini anlayınca kasten kötülemişte olabilir @sokak sanati ında öyle antikalıklar var
![]()
Öcü dizisini izliyorum diyordu ama @Maskeli Fedai gibi bölüm ismini yazıp izledim diyip gitmiş buda yeni moda oldu ayoll @sokak sanati![]()
![]()
![]()
Başlamaaaaaaaam.izleyince bu dediklerine pişman olacaksın
aynı şekilde diziyi küçük gören @MEnes @MasacRE- ve @DarkLegenD de diziye bir başladıklarında bu diziye önyargıyla yaklaşacağımıza bamyamız kopsaydı daha iyiydi diye kendilerini yerden yere vuracaklar![]()
Korkudan devam et ozaman 3.bölümü izleyince yorum yap @Maskeli Fedai sende 5.bölüm yorumunu yapben yabancı dizide gençlik dizisi sevmiyorum. Lise dizisi yada. Arka Sıradakiler yetti bana
Duger dizininde 3. Bölümüne geçemedim daha![]()
Sen yalıda oturuyorsunya beğenmezsin tabiSizin @destere yle oturacağınız kümes aynı böyle kibritten olur allahın fukaraları![]()