gaga dua etsin bu aralar zamanım yok? yoksa onu forumda iki gün barındırmazdım şeytan çarpmışa dönerdi@Harunnn60 Foruma geldiğinde seni böyle erkenden karşısında görmekten büyük mutluluk duyuyormuş bu kış ayında
gaga dua etsin bu aralar zamanım yok? yoksa onu forumda iki gün barındırmazdım şeytan çarpmışa dönerdi@Harunnn60 Foruma geldiğinde seni böyle erkenden karşısında görmekten büyük mutluluk duyuyormuş bu kış ayında
izlememiştir o da öylesine sallamıştır işte birde diziyi bizim ikimizin beğendiğini anlayınca kasten kötülemişte olabilir @sokak sanati ında öyle antikalıklar var@sokak sanati ni anlamadım ben dizi tam onluktu eğer bize gıcıklığına yapmadıysa birşey bilmiyorum ayoll belkide gizlice izliyordur
Senin 2 yıldır zamanın yok bir zaman bulamadın 2 yıldır napıyorsun taşmı taşıyorsun gece gündüzgaga dua etsin bu aralar zamanım yok? yoksa onu forumda iki gün barındırmazdım şeytan çarpmışa dönerdi
Öcü dizisini izliyorum diyordu ama @Maskeli Fedai gibi bölüm ismini yazıp izledim diyip gitmiş buda yeni moda oldu ayoll @sokak sanatiizlememiştir o da öylesine sallamıştır işte birde diziyi bizim ikimizin beğendiğini anlayınca kasten kötülemişte olabilir @sokak sanati ında öyle antikalıklar var
iş güç boş değiliz tabi? hem niye kızıyorsun ki hogatha gelecekte bir ömür boyu başbaşa pinekleyeceğimiz kibrit kutusu gibi bir yuva inşa ediyorum ikimizeSenin 2 yıldır zamanın yok bir zaman bulamadın 2 yıldır napıyorsun taşmı taşıyorsun gece gündüz
Hahah bak senin evini yakıyor kesin @Harunnn60 @xemrexxx @serhattiş güç boş değiliz tabi? hem niye kızıyorsun ki hogatha gelecekte bir ömür boyu başbaşa pinekleyeceğimiz kibrit kutusu gibi bir yuva inşa ediyorum ikimize
bu video kullanılamıyor diyor
Forumda açılmıyor linkine tıklayıp youtubede bakacan zahmet olacak amabu video kullanılamıyor diyor
şimdi gördümForumda açılmıyor linkine tıklayıp youtubede bakacan zahmet olacak ama
Yemek ısıtıyorum süsü veriyor bir de tam @Harunnn60 işi buşimdi gördüm
bizim ev ateşlere dayanıklıdır, @Harunnn60 gagası kendini yırtsa zarar veremez
izlememiştir o da öylesine sallamıştır işte birde diziyi bizim ikimizin beğendiğini anlayınca kasten kötülemişte olabilir @sokak sanati ında öyle antikalıklar var
Öcü dizisini izliyorum diyordu ama @Maskeli Fedai gibi bölüm ismini yazıp izledim diyip gitmiş buda yeni moda oldu ayoll @sokak sanati
Başlamaaaaaaaam.izleyince bu dediklerine pişman olacaksın
aynı şekilde diziyi küçük gören @MEnes @MasacRE- ve @DarkLegenD de diziye bir başladıklarında bu diziye önyargıyla yaklaşacağımıza bamyamız kopsaydı daha iyiydi diye kendilerini yerden yere vuracaklar
Korkudan devam et ozaman 3.bölümü izleyince yorum yap @Maskeli Fedai sende 5.bölüm yorumunu yap @destereben yabancı dizide gençlik dizisi sevmiyorum. Lise dizisi yada. Arka Sıradakiler yetti bana
Duger dizininde 3. Bölümüne geçemedim daha
Sen yalıda oturuyorsunya beğenmezsin tabiSizin @destere yle oturacağınız kümes aynı böyle kibritten olur allahın fukaraları