'Elite' 3. Sezon Onayını Aldı! | Netflix

Duymakla kalmıcaksın göreceksin de...hız nedir yaşatıcam sana şu yaşlı başlı halimle
@Çiğdem @Harunnn60
Biz @Harunnn60 la Eliteye yeni baslayacaz
Ama şöyle düşün sen şimdi köz köz 3.sezonu beklerken biz yeni bölüm izlicez bu sürecte

@MasacRE Ben Harun öyleyiz vlla 1 ayda bitiriyoruz dizileri
@Forumdash Pancar motoru takıyor biz 2.bölüme geçerken o finale geçiyor

Bu arada youyu birlikte izleriz merak etme elite döneminde fındıkta oldumdan izleyememiştim sonrasındada 1 ay sonra netten dolayı olamamıştım

Reactions: Yiğitt
Reactions: Çiğdem
Dizi de yazıyorum. İzlediğim tüm güncel dizi sezonlarıyla ilgili yazıyorum. Ücretli ve para kazandırmıyor.
Ücretsiz versiyonları da var tabii ve para kazanmak da mümkün.

Aaaa bak ne geldi aklıma sen soygun dizisinin 3.sezonunu izledinmi destere ve seni bekliyordum kafanıza bişi kakmak için ve sen geleli çok oldu ama şuan geldi aklıma inş izlemişsindirde şuan sana sorarım
Çoktaan
o dizi gittiğim hafta düştüydü galiba

Çoktaan
o dizi gittiğim hafta düştüydü galiba
Şu
kardeş olayında
İki taş kafa günlerce size laf anlatamamıstım analiz ediyorum anlatıyorum ama taş kafalarınız laf almıyorkı birbirinizi destekliyorsunuz şıracıyla bozacı gibi beni yalancı çıkarmıstınız
Çok upraşmıştım sizle

Reactions: Forumdash
Soygun dizisi mi diyon?
Uvey de olbilir demiştim. Çünkü abi kardeş bağlarını hissettiremediler. Berline çok çile cekmiş de profesörun babası onu kurtarmiş sokaktan gibi

Soygun dizisi mi diyon?
Uvey de olbilir demiştim. Çünkü abi kardeş bağlarını hissettiremediler. Berline çok çile cekmiş de profesörun babası onu kurtarmiş sokaktan gibi
Evet ne dediysem o çıktı
Siz ikiniz birbirinizi destekleyip sankı yalan diyormusum gibi benle inatlasıyordunuz bee
Yazılarımız duruyor zaten konuda kaç zamandır gelmeni bekliyordumda şimdi geldi aklıma durudk yere

Reactions: Forumdash
Ay link bana bakıcam ne demişim.