3. Bölümü izleyemedim maalesef güzelmiydi bölüm?
@vadikızı 3.bölümü izleyelim sonra izlerim fragmanı
Acilen başla bu kadar bağımlısı olacağımı tahmin etmemiştim şu an tüm bölümleri veriyolar ve izliyorum ilk izleyişimmiş gibi. 🙄İzleyemedim kaç bölümdür toparlamalıyım.
Gııı izliyordum şirket sahibi yaşlı kadın odasında racon kesiyordu bir tüttürüp geldim şirketi yöneten kadın türbana girmiş dua okuyor olarak buldum. Ne alaka.@Billy Kane @vadikızı @denizz19 @xemrexxx @xBUGRAx
Gııı izliyordum şirket sahibi yaşlı kadın odasında racon kesiyordu bir tüttürüp geldim şirketi yöneten kadın türbana girmiş dua okuyor olarak buldum. Ne alaka.@Billy Kane @vadikızı @denizz19 @xemrexxx @xBUGRAx
Anan bırakırsa ben de bırakırım söyle.İşte sigara içmenin vakit kaybına örneği.Annemi de bekliyorum dışarda içerken sinir oluyorum.
Anan bırakırsa ben de bırakırım söyle.
@Billy Kane'nin WP durumunu gördükten sonra hiç bırakamam..Bırakamazsınız artıkın içine ne koyuyorlarsa..
Bende sırf yakıştırıyolar diye içiyodum baksana seni bile özendiriyorum.@Billy Kane'nin WP durumunu gördükten sonra hiç bırakamam..
@Billy Kane'nin WP durumunu gördükten sonra hiç bırakamam..
Çok seksi durmuşsun valla.Bende sırf yakıştırıyolar diye içiyodum baksana seni bile özendiriyorum.
Bana da yakışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?