'Elbet Bir Gün' Final Yapıyor! | FOX

Burak Yamantürk uğursuzluğunu Özge'ye bulaştırmaz inşallah. Bu kaçıncı? :A

Tutmayan işleri izlemek vakit kaybı demiştim ama üç haftası var daha finale kadar senaryo toparlanabilir. @slhttnmtl @Emre Ozansoy
İlk bölümden sonra izlemeyi bırakmıştım ben Burak Yamantürk gözlerimi kanattığı için. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: cookies and kerem
El Kızı ve Misafir de yeni yılı görmez düzelmezse Kanunsuz Topraklar da

Burak Yamantürk uğursuzluğunu Özge'ye bulaştırmaz inşallah. Bu kaçıncı? :A

Tutmayan işleri izlemek vakit kaybı demiştim ama üç haftası var daha finale kadar senaryo toparlanabilir. @slhttnmtl @Emre Ozansoy
Ne alaka azından kaliteli bir senaryo görmüş oldum, bu diziyi kaçırsam cidden üzülürdüm. :A

El Kızı ve Misafir de yeni yılı görmez düzelmezse Kanunsuz Topraklar da
Yılbaşına şurada ne kaldı, Misafir 1 bandına kadar düşmezse o görebilir de Elkızı riskli o başlayalı baya oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ne alaka azından kaliteli bir senaryo görmüş oldum, bu diziyi kaçırsam cidden üzülürdüm. :A

Yılbaşına şurada ne kaldı, Misafir 1 bandına kadar düşmezse o görebilir de Elkızı riskli o başlayalı baya oldu. :A
1 ayda az fazla 5 bölüm var demektir yine de Fox için bitirmek için yeterli süre :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Olabilir, ben de kendisini Özge'nin eşi diye hitap ediyorum halen. :A

Bırak onu, bunu, şunu da biz topyekün Mahkum'u izleyelim bence. :A
Ne desem yalan olur fragman heyecanlı gözüküyordu ama Misafir 10'u görmeden biterse o dizi de tutarsa bunu kendime yediremem. :A
------

1 ayda az fazla 5 bölüm var demektir yine de Fox için bitirmek için yeterli süre :A
Tamam işte bu 1.54'e düşünce biletini kestiler 6'ya. Misafir adam akıllı yerinde dursun 2 alsın Ocak'a sarksın. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
  • İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Ne desem yalan olur fragman heyecanlı gözüküyordu ama Misafir 10'u görmeden biterse o dizi de tutarsa bunu kendime yediremem. :A
------

Tamam işte bu 1.54'e düşünce biletini kestiler 6'ya. Misafir adam akıllı yerinde dursun 2 alsın Ocak'a sarksın. :A
Gün değişikliği yapabilir mi acaba kanal kötü giderse bence Mahkum'u pazara koymak intihar olur gibi Teşkilat ve Yargı kitlesi ile çakışır.

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Oyunculuk anlamında hani. Burak Yamantürk'ün ekran ışığı yok. İçimdeki Fırtına dizisinin ilk bölümünde anlamıştım. :A
Evet Burak Yamantürk'ün yok ama Akın Akınözü'nün var, aralarındaki farkta bu işte. :bhr: İçimdeki Fırıtna'yı da buna rağmen izlemiştim Yusuf var diye. :(

Gün değişikliği yapabilir mi acaba kanal kötü giderse bence Mahkum'u pazara koymak intihar olur gibi Teşkilat ve Yargı kitlesi ile çakışır.
FOX nasıl bir kıyım makinesiyse aklımın ucundan bile geçmemiş o ihtimal, şimdi biraz boşkuktalar yeni dizi falan yok derken bence bir ihtimal denenebilir. :A Mahkum da her ne kadar iddialı gelirse gelsin o günde çiğ çiğ yerler onu. Tek Teşkilat zamanında Arıza'ya naptı gördük.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24