Elbet Bir Gün'ün Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Bizim Hikaye'nin üzerine 100 tane dizi izlediğim için tam hatırlamıyorum, ama sanırım orası.
Tanıtımda Sazlısu deyince ben Kapadokya'da bir yer zannetmiştim.

İstanbul'a mı geçiyorlar 😱 senden duydum desem inanır mısn
Bizim mahallemize gitmişler
Ya forumdan öğrendim galiba ben de. 😱

Bizim Hikaye'nin üzerine 100 tane dizi izlediğim için tam hatırlamıyorum, ama sanırım orası.
Tanıtımda Sazlısu deyince ben Kapadokya'da bir yer zannetmiştim.
Ne sanırımı aynı mahalleyi klonlayacak halleri yok ya, bir de @EmreCan sen Bizim Hikaye'yi doğru düzgün izlememişsin derdi tanıtımı ilk gördüğüm günden beri düşünüyorum.

Hangi fragmanda o sahne geldi bilemiyorum ama haklısın.Bende fark ettim. 🤣

Reactions: slhttnmtl
Diziden bir tanıtım daha yayınlandı!
https://twitter.com/x/status/1453436771610595333
Bu dizi tutmazsa sebebi günü değildir.
Beklenen gündü zaten
Hangi fragmanda o sahne geldi bilemiyorum ama haklısın.Bende fark ettim. 🤣
Bu dizi de bana tutmayacak havası veriyor, umarım yanılırım.
Sana yeni kardeş dizi geldi

Tanıtım epey ilgi çekici olmuş, ilk başta tutmaz gözüyle bakıyordum ama dikkatleri çekiyor. Tahminimden farklı bir iş geliyor, daha sakin bir iş beklerken TOTAL grubunun seveceği bir işe benziyor. İlgi görür dizi bence...

Tanıtımın ilgi çekiciliğini geçtim de 2 yıl sonra Elibollar'ın evini gördüm ya ölsem de gam yemem.
Sokağı çok özlemişim de Tülay'ın evinin olduğu yeri kapatmaları kötü olmuş. Yalnız sanırım yan taraftaki evi tutmuşlar, zamanında teyzeciğim yakınmıştı beni göstermediler diye düğün sahnesinde misafir olarak göstermişlerdi keşke yine hem o evi tutsalardı hem de teyzemi gösterselerdi.
Yalnız oranın içi stüdyo olduğu için yabancı gelme olasılığı da çok yüksek olurdu.

Reactions: 12.Adam and Yiğitt