Elbet Bir Gün'ün Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
q8r4g2t.jpg

Elbet Bir Gün'ün yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Most Production'un üstendiği, proje tasarımını ile yönetmenliğini Gül Oğuz'un yapığı, başrollerini; Sinem Ünsal, Burak Yamantürk ve Şebnem Bozoklu'nun paylaştığı dizi pazar akşamları ekrana gelecek.

Elbet Bir Gün, ilk bölümüyle 7 Kasım Pazar 20.00'de FOX'ta başlıyor!

Üç ayda aynı günde ve kanalda üç yeni dizi başladı insaf.. 5 Aralık'ta 5. bölümde final diyorum. :F

• Güldürdün
Reactions: cookies
Az önce fanlarla yaptığı sohbet odasında azıcık dinledim de Gül Oğuz "konuşmam doğru olmaz ama Star'daki diziye göre şansımız çok daha yüksek" deyip iddialı konuştu. :A Bir de kendisi ekim sonunda yayına girmesini istemiş ve FOX 15 Eylül gibi yayına çıkmayı önermesine rağmen kabul etmemiş. İlk başlayınca hemen harcanacağını anlamış galiba akıllı kadın. :A

Resmen eski Kanal D oldu FOX. Bakalım 3. hamlesi 5'ten fazlasını görebilecek mi?

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Tutup tutmayacağını napayım da aslında benzetip emin olamamıştım sonradan da değildir dedim ama Twitter'da karşıma çıkıp bir daha bakınca emin oldum. Mevsim'le Gizem'in karşılaştıkları yer bizim Elibollar'ın mahallesi ya. :bhr: @Emre Ozansoy @Alos @EmreCan @12.Adam
Karşılaştıkları yer tam bile gözükmüyor, nasıl anladın? 😱 Ayrıca Nevşehir'de çekilmiyor mu bu dizi? (b)

Karşılaştıkları yer tam bile gözükmüyor, nasıl anladın? 😱 Ayrıca Nevşehir'de çekilmiyor mu bu dizi? (b)
Nevşehir'den sonra İstanbul'a geçiyorlar ya. 😱

IMG_20211026_160818.jpg

Çitlerin arkası Barış'ın evinin yanındaki ev.

IMG_20211026_160840.jpg

Arkadaki beyaz ev Tülay ve Tufan'ın evi, o kırmızı ev falan da gözüküyordu dizide. Şu Gizem'in yanındaki de tam ortada duran ev vardı ya. @EmreCan