Hahahahahah bak sende az değilsin.O zamandan bahsetmiyoruz canım, Nermin'in evi hadi neyse de Elif'in evi fena halde belli ediyordu, bir de altlı üstlü oturup evlerin arasında alaka yoktu.![]()
Evet insan biraz özenirdi, evler arası benzerlik hiç yoktu.
Hahahahahah bak sende az değilsin.O zamandan bahsetmiyoruz canım, Nermin'in evi hadi neyse de Elif'in evi fena halde belli ediyordu, bir de altlı üstlü oturup evlerin arasında alaka yoktu.![]()
O evler stüdyoysa yıkılırım, yapma...Hahahahahah bak sende az değilsin.
Evet insan biraz özenirdi, evler arası benzerlik hiç yoktu.En profesyonlleri Zeliş ve Yasemin'inkiydi.
![]()
Tabiki öyleydi, bilmiyor muydun?O evler stüdyoysa yıkılırım, yapma...
YA HAYIR BEN ONLARI GERÇEK ZANNEDİYORDUM, gerçi Yasemin'in evinin kapısından dolayı nispeten anlaşılıyor da.Tabiki öyleydi, bilmiyor muydun?![]()
Hayır onlarda platoda çekildi.YA HAYIR BEN ONLARI GERÇEK ZANNEDİYORDUM, gerçi Yasemin'in evinin kapısından dolayı nispeten anlaşılıyor da.![]()
Ya yıktın beni of... Neyse Kadın'daki evler plato değil inş.Hayır onlarda platoda çekildi.Tek dış çekimler o mahallede oldu.
Anladığımda bende yıkılmıştım ama bak yıllar geçti üstünden.Ya yıktın beni of... Neyse Kadın'daki evler plato değil inş.Hadi onlar da beni yıkarsa Kızım'dakiler kesin plato değildi.
![]()
Sayın Fatih Aksoy o platolardan gerçek ev yapsın Yasemin'in evini alırım.Anladığımda bende yıkılmıştım ama bak yıllar geçti üstünden.
İkisini de izlemedim bilmiyorum.![]()
En güzeli oydu bahçesi falan hala beğenirim.Sayın Fatih Aksoy o platolardan gerçek ev yapsın Yasemin'in evini alırım.
Kadın'ı bilmem de Kızım'daki evler her yerde kullanıldı.![]()
Tabi bornozla çıkmamanız tavsiye olunur. Mazallah kapı kolu falan elinizde kalır.En güzeli oydu bahçesi falan hala beğenirim.![]()
Aaaa hayatımın aşkını bulacaksam çıplak bile çıkarım.Tabi bornozla çıkmamanız tavsiye olunur. Mazallah kapı kolu falan elinizde kalır.![]()
Belli mi olur Fatih Aksoy Burak Sevinç'le anlaşır belki.Aaaa hayatımın aşkını bulacaksam çıplak bile çıkarım.![]()
Ahhh keşke öyle bir şey olsa.Belli mi olur Fatih Aksoy Burak Sevinç'le anlaşır belki.![]()
Ona hiç süphemiz yok zatenAaaa hayatımın aşkını bulacaksam çıplak bile çıkarım.![]()
Olmasın da zaten. .ssOna hiç süphemiz yok zaten![]()
Eğer yapacak kişi sen sen olamıyor zatenOlmasın da zaten. .ss
Eğer yapacak kişi sen sen olamıyor zaten![]()